fbpx

Szolgáltatásaink

techsol superfloor

szolgáltatásaink

techsol superfloor

a legjobb szolgáltatásokat nyújtjuk fejlődő vállalkozása számára

Techsol Superfloor

Innovatív megoldások alkalmazása a padlóiparban

Vállalkozásunk a legmodernebb technológiákat használva és a legfrissebb szakmai tudást elsajátítva áll minden ügyfele rendelkezésére.

Célunk az igények maximális kielégítése az által, hogy a legminőségibb gépparkot és eszköz tárat használva személyre és problémára szabott megoldást biztosítsunk minden esetben.

A Betoncsiszolás technológiája egyedi a magyar piacon, így kiváló minőségű munkáinkkal kívánjuk népszerűsíteni elterjedését. Ennek érdekében a Husqvarna Superfloor piacvezető technológiáját és a hozzá kapcsolódó jövőbe mutató megoldásokat alkalmazzuk mindenkor, hogy a fenntartható jövő kialakításához minél nagyobb mértékben hozzájárulhassunk.

„Az ember legfontosabb célja, hogy értéket teremtsen, és meg is őrizze azt.”
- Lewis Mumford
husqvarna technologiak betoncsiszolas

Techsol Superfloor

miért éppen minket válasszon?

A Techsol Superfloor a Husqvarna piacvezető betoncsiszolási rendszerek minősített és akkreditált kivitelező partnere. Vállalkozásunk célul tűzte ki, hogy a technológia segítségével olyan padlómegoldásokat biztosítson a különböző piaci szereplőknek, amely megoldja a rossz minőségű padlók által generált problémák sokaságát.

Hisszük, hogy minden sikeres vállalkozás alapja egy jó padlónál kezdődik, amely nemcsak, hogy megfelel az alapvető követelményeknek, de sokoldalúságával hozzájárul az adott épület színvonalának növeléséhez miközben nagy mértékben javítja a biztonságot és a termelékenységet, valamint csökkenti a környezeti terhelést.

betoncsiszolas regi raktarban
alapot építünk vállalkozásának
techsol superfloor

alapot építünk vállalkozásának

Teljeskörű támogatás

Ügyfélszolgálatunk és kollégáink mindig készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére, bármilyen nehézség felmerülése esetén is.

Teljeskörű igényfelmérés

Célunk mindig az adott probléma megoldása a legkézenfekvőbb és legjobb módszerek alkalmazásával az elképzelésekhez hűen maradva.

Környzettudatos eljárás

Technológiánknak köszönhetően környezetünk védelme mindig prioritást élvez bármilyen munka elvégzése esetén, hiszen célunk egy jobb jövő építése.

Gyors eljárás

Szaktudásunknak és a piacvezető technológiára épülő gépparkunknak köszönhetően szinte mindig garantált a gyors és hatékony munkavégzés

15

Szakember

10

Projekt

20

elégedett ügyfél

1500

m2 superfloor