fbpx

Speciális padlók

techsol superfloor

speciális igényű felületek
kezelése

A Techsol Superfloor a Husqvarna Betoncsiszolási Technológiák és megoldások minősített és akkreditált kivitelező vállalkozása.

Speciális igényű területek
Husqvarna technológia

Speciális igényű területek

A speciális igényű területek padlóinak megfelelő kivitelezése szinte létfontosságú az adott üzletág hatékony működése és a teljes biztonság biztosítása szempontjából. Minden épület üzemeltetésének sikere a padlóval kezdődik, így meg kell róla bizonyosodnunk, hogy az megfelelően betölti-e a funkcióját és számításba kell vennünk, hogy az általunk választott megoldás mennyire fenntartható hosszú távon, mert költségtervezési szempontból ez nagyon fontos. A rossz döntések sokszor kellemetlen anyagi megterhelést vagy esetleg emberi életek veszélyeztetését is jelenthetik.

 

A Techsol Superfloor célja, hogy az ezen területen megjelenő padlók minden esetben a termelékenység, a biztonság és a hatékonyság felé vezessék ügyfeleiket, így három nagy területre specializálódva igyekszik ezen küldetésének teljes mértékben megfelelni.

SPECIÁLIS TERÜLETEKEN
SPECIÁLIS PADOZATOK

SPECIÁLIS TERÜLETEKEN

Techsol Superfloor

miért éppen minket válasszon?

A Techsol Superfloor a Husqvarna piacvezető betoncsiszolási rendszerek minősített és akkreditált kivitelező partnere. Vállalkozásunk célul tűzte ki, hogy a technológia segítségével olyan padlómegoldásokat biztosítson a különböző piaci szereplőknek, amely megoldja a rossz minőségű padlók által generált problémák sokaságát.

Hisszük, hogy minden sikeres vállalkozás alapja egy jó padlónál kezdődik, amely nemcsak, hogy megfelel az alapvető követelményeknek, de sokoldalúságával hozzájárul az adott épület színvonalának növeléséhez miközben nagy mértékben javítja a biztonságot és a termelékenységet, valamint csökkenti a környezeti terhelést.

betoncsiszolas regi raktarban
alapot építünk vállalkozásának
techsol superfloor

alapot építünk vállalkozásának

Teljeskörű támogatás

Ügyfélszolgálatunk és kollégáink mindig készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére, bármilyen nehézség felmerülése esetén is.

Teljeskörű igényfelmérés

Célunk mindig az adott probléma megoldása a legkézenfekvőbb és legjobb módszerek alkalmazásával az elképzelésekhez hűen maradva.

Környzettudatos eljárás

Technológiánknak köszönhetően környezetünk védelme mindig prioritást élvez bármilyen munka elvégzése esetén, hiszen célunk egy jobb jövő építése.

Gyors eljárás

Szaktudásunknak és a piacvezető technológiára épülő gépparkunknak köszönhetően szinte mindig garantált a gyors és hatékony munkavégzés

15

Szakember

10

Projekt

30

Ügyfél

1500

m2 superfloor

techsol superfloor

lépjen kapcsolatba velünk!

Kérdése van vagy csak több információhoz szeretne jutni? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hiszen kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Töltse ki az Űrlapot és kollégáink hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel!