fbpx

Projekt – Szakál Met-AL Kft.

techsol superfloor

projektek

Tájékoztatók

Tekintse meg üzleti tájékoztatónk brossúráját, hogy könnyen olvasható útmutatót kapjon vállalkozásunkról és az összes szolgáltatásról, amit képviselünk.

Projekt - betoncsiszolás raktárhelyiségben
/Szakál met-al kft./

Kiinduló felület – rossz állapotban lévő, repedezett, foltos, műgyantával borított betonpadló

Mostanában sokszor találkozunk az olyan elavult ipari padló technológiákkal, mint a különféleképp kiöntött műgyanta felületek. Ezek általában nagyon rossz minőségben vannak jelen a különböző ipari területeken, hiszen az ilyen technológiával kivitelezett padozatok egyáltalán nem időtállók és sokszor a magasfokú igénybevételt is kevéssé bírják. Nem mellesleg a manapság telepített modern technológiák és robot megoldások kifejezetten követelik a megfelelően funkcionális és síkpontos padlók kialakítását, amelynek a régi, egyenetlen és kitöredezett műgyanta felületek egyáltalán nem felelnek meg.

Szerencsére van ÚJ a nap alatt, ez esetben a régi, rossz műgyanta padló alatt. A dolgunk mindössze annyi, hogy felfedjük azt az erős szerkezeti betonfelületet, amelyre egykor műgyantát öntöttek, elfedve annak szuper tulajdonságait.

A Szakál Met-AL Kft. budaörsi telepén március közepén kezdtük a munkát, ahol az elvárás – a modernizálásnak köszönhetően – egy maximálisan funkcionális, könnyen takarítható és fenntartható ipari padló kivitelezése volt, amely minden szempontból megfelel a helyiségben kialakításra váró automata raktárkezelő robotrendszer követelményeinek. A megrendelő választása a Husqvarna Superfloor Gold koncepciójára esett, amely praktikus és esztétikus alkalmazási forma, figyelembe véve a terület igényeit.

Szerencsére a Superfloor szerteágazó és hatékony technológiáját használva a Techsol Superfloornak sikerült minden elvárást teljesítenie.

HUSQVARNA SUPERFLOOR gold
FUNKCIONÁLIS ÉS ESZTÉTKUS MEGOLDÁS

HUSQVARNA SUPERFLOOR gold

A Superfloor™ Gold padló kialakítása során a beton legfelső, leggyengébb rétegét csiszoljuk le, miután felszínre kerül az erősebb, belső finom kavicsszerkezet. Alapesetben 1-2 mm vastag betont csiszolunk le a felületből.

Nem a kavicsosság, hanem a funkcionális egyenesség az elérendő eredmény.
Az esetek nagy százalékában a betonozásból adódóan a csiszolás után cement pép foltok alakulnak ki, amelyek nem teszik lehetővé az egységes kavics szerkezet kialakítását.

A csiszolt padlófelület sima és ragyogóan fényes, pórusai zártak, könnyű tisztán tartani és sokkal ellenállóbb a kosszal valamint targonca keréknyomokkal szemben. A megvilágítás mértéke akár 15-30%-al is csökkenthető, a kívánt fénymennyiség eléréséhez.

Előzmények:

A kiindulási felület műgyantával borított, saját levében simított beton, vágott dilatációkkal. Automata raktárkezelő robotrendszer telepítésének előkészítése volt a megrendelő igénye.

 Technológiai lépések:

  • műgyanta eltávolítása
  • 2 fázis csiszolás
  • felületkeményítés
  • póruszáró tömörítés
  • glettelés 2 fázisban
  • felület polírozása 4 lépésben
  • impregnálás

Eredmény:

Egy síkpontos, impozáns, az automata raktárkezelő robotrendszer igényeit kielégítő, könnyen takarítható ipari betonpadló felület, amellyel a megrendelő maximálisan elégedett volt.

Techsol Superfloor

miért éppen minket válasszon?

A Techsol Superfloor a Husqvarna piacvezető betoncsiszolási rendszerek minősített és akkreditált kivitelező partnere. Vállalkozásunk célul tűzte ki, hogy a technológia segítségével olyan padlómegoldásokat biztosítson a különböző piaci szereplőknek, amely megoldja a rossz minőségű padlók által generált problémák sokaságát.

Hisszük, hogy minden sikeres vállalkozás alapja egy jó padlónál kezdődik, amely nemcsak, hogy megfelel az alapvető követelményeknek, de sokoldalúságával hozzájárul az adott épület színvonalának növeléséhez miközben nagy mértékben javítja a biztonságot és a termelékenységet, valamint csökkenti a környezeti terhelést.

betoncsiszolas regi raktarban
alapot építünk vállalkozásának
techsol superfloor

alapot építünk vállalkozásának

Teljeskörű támogatás

Ügyfélszolgálatunk és kollégáink mindig készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére, bármilyen nehézség felmerülése esetén is.

Teljeskörű igényfelmérés

Célunk mindig az adott probléma megoldása a legkézenfekvőbb és legjobb módszerek alkalmazásával az elképzelésekhez hűen maradva.

Környzettudatos eljárás

Technológiánknak köszönhetően környezetünk védelme mindig prioritást élvez bármilyen munka elvégzése esetén, hiszen célunk egy jobb jövő építése.

Gyors eljárás

Szaktudásunknak és a piacvezető technológiára épülő gépparkunknak köszönhetően szinte mindig garantált a gyors és hatékony munkavégzés

15

Szakember

10

Projekt

20

elégedett ügyfél

1500

m2 superfloor

techsol superfloor

lépjen kapcsolatba velünk!

Kérdése van vagy csak több információhoz szeretne jutni? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hiszen kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Töltse ki az Űrlapot és kollégáink hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel!