fbpx

Projekt – Signal Print Kft. Magasraktár

techsol superfloor

projektek

Tájékoztatók

Tekintse meg üzleti tájékoztatónk brossúráját, hogy könnyen olvasható útmutatót kapjon vállalkozásunkról és az összes szolgáltatásról, amit képviselünk.

Projekt - magasraktári folyosók síkpontos csiszolása - signal print kft.

Kiinduló felület – újonnan öntött c30-as kéregerősített beton felület 

A magasraktári folyosók legoptimálisabb kialakításahoz olyan padlómegoldásokat ajánlunk, amelyek teljes mértékben maximalizálják a termelékenységet  és a munka hatékonyságát. A magasraktári folyosók padlóinak az árumozgatás biztonságos kivitelezése érdekében, olyan szabványoknak kell megfelelniük, amelyek síkpontos és akadálymentes felületet biztosítanak.
 

A Techsol Superfloor olyan, – az országban egyedülálló- technológiát alkalmaz a magasraktári folyosók padozatának kialakítására, amely segítségével gyorsan és magas precizitással készülnek el ezek a speciális igényű felületek.

Ezt a forradalmi technológiát Superflat technológiának hívják, és segítségével minden szabványnak és igénynek megfelelő síkpontos felületet vagyunk képesek létrehozni. Higgye el nem a targoncák sebességének a csökkentése a megoldás, hanem a jó padló amivel lehetséges maximalizálni a termelékenységet. A Superflat technológia kivitelezéséhez pedig a legmodernebb és a piacon egyedülálló TM-LASER CAMEL marógépet használjuk.:

Ez a gép hatékonyan megoldja a síkpontosság problémáját, ugyanakkor intelligens észleléssel és hatékony felépítéssel rendelkezik. Ezzel a berendezéssel meg tudjuk oldani a magasraktári folyosók kialakításához szükséges síkpontosság kezelését, és megfeleltethetjük a padlót annak működési szabványainak. A lézeres marógép segítségével, akár egy áthaladással is elérhetjük a kívánt végeredményt, megspórolva így a további padlóelőkészítési lépéssorokat.

superflat technológiával
SÍKPONTOS IPARI PADLÓ MEGOLDÁS

SUPERFLAT TECHNOLÓGIÁVAL

A magasraktárak padlózatának simaságára vonatkozó követelmények, előírások igen szigorúak, a tűrések korlátozottak. Ennélfogva fontos, hogy mindegyik érintett fél megismerkedjen azokkal, és egyet értsen abban, hogy biztonságos és hatékony anyagmozgatás érdekében melyik követelménynek kell megfelelni.

A magasaktárak raktári folyosóinak padlózatához javasolt anyag a beton. Mivel a raktári folyosók padlózata a rakomány, a polcrendszer és a targoncák súlyából adódó jelentős nyomásnak van kitéve, ezért a beton kiváló anyag erre a célra.

Előzmények:

A kiindulási felület egy újonnan öntött C30-as kéregerősített betonfelület volt, amely a Signal Print Kft. épülő csarnokának alapját képezte. Az elvárás ezen felület síkpontos marása, csiszolása, illetve polírozása volt, hogy egy maximálisan funkcionális felületet kapjunk.

 Technológiai lépések:

 • 0. fázis: Az adott betonfelület síkba marása TM-LASER Camel betonmaró géppel az előre egyeztetett műszaki tartalom alapján.
 • I. fázis: A síkba mart felület csiszolásának megkezdése 2-es szerszámmal, amelyet HTC RX8 és HTC950RX gépeken alkalmaztunk. 
 • II. fázis:
  • 3-as és 4-es szerszámmal történő csiszolás HTC RX8 és HTC950RX gépekkel 
  • 5-ös fémszerszámmal történő csiszolás HTC RX8 és HTC950RX gépekkel 
  • 5-ös műanyag (SP) szerszámmal történő polírozás HTC RX8 és HTC950RX géppekkel 
  • FENIX szerszámmal történő polírozási folyamatok elvégzése selyem fényig.
  • Glettelés és javítás cement alapú kitöltőanyaggal 

Eredmény:

A végeredmény egy szuper síkpontos és maximálisan funkcionális felület, amely hosszú élettartamot és esztétikus megjelenést biztosít. A megrendelő rendkívül elégedett volt a végeredménnyel.

Techsol Superfloor

miért éppen minket válasszon?

A Techsol Superfloor a Husqvarna piacvezető betoncsiszolási rendszerek minősített és akkreditált kivitelező partnere. Vállalkozásunk célul tűzte ki, hogy a technológia segítségével olyan padlómegoldásokat biztosítson a különböző piaci szereplőknek, amely megoldja a rossz minőségű padlók által generált problémák sokaságát.

Hisszük, hogy minden sikeres vállalkozás alapja egy jó padlónál kezdődik, amely nemcsak, hogy megfelel az alapvető követelményeknek, de sokoldalúságával hozzájárul az adott épület színvonalának növeléséhez miközben nagy mértékben javítja a biztonságot és a termelékenységet, valamint csökkenti a környezeti terhelést.

betoncsiszolas regi raktarban
alapot építünk vállalkozásának
techsol superfloor

alapot építünk vállalkozásának

Teljeskörű támogatás

Ügyfélszolgálatunk és kollégáink mindig készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére, bármilyen nehézség felmerülése esetén is.

Teljeskörű igényfelmérés

Célunk mindig az adott probléma megoldása a legkézenfekvőbb és legjobb módszerek alkalmazásával az elképzelésekhez hűen maradva.

Környzettudatos eljárás

Technológiánknak köszönhetően környezetünk védelme mindig prioritást élvez bármilyen munka elvégzése esetén, hiszen célunk egy jobb jövő építése.

Gyors eljárás

Szaktudásunknak és a piacvezető technológiára épülő gépparkunknak köszönhetően szinte mindig garantált a gyors és hatékony munkavégzés

15

Szakember

10

Projekt

20

elégedett ügyfél

1500

m2 superfloor

techsol superfloor

lépjen kapcsolatba velünk!

Kérdése van vagy csak több információhoz szeretne jutni? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hiszen kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Töltse ki az Űrlapot és kollégáink hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel!