fbpx

Projekt – Copy Depo Kft.

techsol superfloor

projektek

Tájékoztatók

Tekintse meg 2021 -es üzleti tájékoztatónk brossúráját, hogy könnyen olvasható útmutatót kapjon vállalkozásunkról és az összes szolgáltatásról, amit képviselünk.

techsol superfloor projekt

Projekt - betoncsiszolás raktárhelyiségben
/copy depo kft./

Kiinduló felület – 2 éve öntött, rosszul kivitelezett betonpadló

Tökéletesen kialakított és kivitelezett ipari betonpadlókkal nem túl gyakran találkozunk manapság. Az így kialakított felületek hátulütője, hogy rendkívül hamar elhasználódnak, tönkre mennek és balesetveszélyessé válnak. A Copy Depo Kft. ugyanezzel a problémával küzdött, szinte frissen öntött (2 éve) betonpadlója repedezni, töredezni kezdett. Ezért keresett egy olyan technológiát, amely a már meglévő felületet képes olyan szinten kezelni, hogy az újra magasan funkcionális esztétikus padlóvá válhasson.

A munkaterületen magas a szállópor koncentrációja, így fontos volt az a szempont, hogy olyan felületet alakítsunk ki, ahol a keletkezett port könnyedén lehet takarítani, anélkül, hogy az megülne a felület pórusaiban.

Szerencsére a Superfloor szerteágazó és hatékony technológiáját használva a Techsol Superfloornak sikerült minden elvárást teljesítenie.

HUSQVARNA SUPERFLOOR RENEW
FUNKCIONÁLIS ÉS ESZTÉTKUS MEGOLDÁS

HUSQVARNA SUPERFLOOR RENEW

A Superfloor Renew technológia segítségével újra új felületeket alakítunk ki a régi betonpadlókból. A végeredmény mindenkor a kiinduló felület állapotának és minőségének tükrében határozható meg, így a használt lépéssort, szerszám és anyaghasználatot a kiinduló felület adottságaihoz igazítjuk.

Használt technológia: A meglévő betonfelület síkba csiszolásával eltávolítottuk a megmaradt betonfestéket és kinyitottuk a pórusokat. A dilatációs hézagok és repedések javításával és eltüntetésével együtt új dilatációs hézagokat vágtunk a munkahézagok (repedések) figyelembevételével.

 Technológiai lépések:

– Mélycsiszolás 2 lépésben

– A nem működő dilatációs hézagok kijavítása, lezárása

– Repedések javítása, kiöntése műgyanta alapú repedésjavítóval

– Új dilatációs hézagok vágása a munkahézagok figyelembevételével

– Tömörítés (felületkeményítés, szilikátpótlás) Ultralit segédanyaggal

– Glettelés (póruskitöltés, felületzárás) Morfico cement alapú segédanyaggal 2 fázisban

– Polírozás 2-3 fázisban selyem fényig

– Impregnálás Gloss segédanyaggal

– Kellő fényt ismételt polírozással értük el.

Eredmény: Egy síkpontos, repedés és pormentes, korlátozottan víz- és olajálló, könnyen takarítható és tisztántartható, impozáns felület. 

Techsol Superfloor

miért éppen minket válasszon?

A Techsol Superfloor a Husqvarna piacvezető betoncsiszolási rendszerek minősített és akkreditált kivitelező partnere. Vállalkozásunk célul tűzte ki, hogy a technológia segítségével olyan padlómegoldásokat biztosítson a különböző piaci szereplőknek, amely megoldja a rossz minőségű padlók által generált problémák sokaságát.

Hisszük, hogy minden sikeres vállalkozás alapja egy jó padlónál kezdődik, amely nemcsak, hogy megfelel az alapvető követelményeknek, de sokoldalúságával hozzájárul az adott épület színvonalának növeléséhez miközben nagy mértékben javítja a biztonságot és a termelékenységet, valamint csökkenti a környezeti terhelést.

betoncsiszolas regi raktarban
alapot építünk vállalkozásának
techsol superfloor

alapot építünk vállalkozásának

Teljeskörű támogatás

Ügyfélszolgálatunk és kollégáink mindig készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére, bármilyen nehézség felmerülése esetén is.

Teljeskörű igényfelmérés

Célunk mindig az adott probléma megoldása a legkézenfekvőbb és legjobb módszerek alkalmazásával az elképzelésekhez hűen maradva.

Környzettudatos eljárás

Technológiánknak köszönhetően környezetünk védelme mindig prioritást élvez bármilyen munka elvégzése esetén, hiszen célunk egy jobb jövő építése.

Gyors eljárás

Szaktudásunknak és a piacvezető technológiára épülő gépparkunknak köszönhetően szinte mindig garantált a gyors és hatékony munkavégzés

15

Szakember

10

Projekt

20

elégedett ügyfél

1500

m2 superfloor

techsol superfloor

lépjen kapcsolatba velünk!

Kérdése van vagy csak több információhoz szeretne jutni? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hiszen kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Töltse ki az Űrlapot és kollégáink hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel!