fbpx

Projekt – Ciszterci Apátság

techsol superfloor

projektek

Tájékoztatók

Tekintse meg üzleti tájékoztatónk brossúráját, hogy könnyen olvasható útmutatót kapjon vállalkozásunkról és az összes szolgáltatásról, amit képviselünk.

Projekt - rekonstrukciòs kőpadlò csiszolás és polírozás

Kiinduló felület – rossz állapotban lévő, elszínezôdött és felrepedezett monolit terazzo padló

Manapság a legköltséghatékonyabb módja egy padló funkciójának és esztétikumának visszaállítására nem az adott felület újraburkolásában rejlik, hiszen sokszor a baj mégsem akkora, mint amekkorának hisszük és a megfelelő tecnológiával és kivitelező céggel könnyedén visszakaphatjuk elhasználódott padlónk újszerű állapotát.

A padló csiszolás-polírozás technológiáját nem csak a beton padlókon tudjuk alkalmazni, hiszen ezen technológia sokrétűségét és sokszínűségét a különböző természetes vagy egyéb kőfelületeken is kiválóan lehet kivitelezni. Így a régi felmattult, sárgás vagy repedezett gránit, márvány vagy terazzo felületekből is könnyű szerrel új-hatású padlót tudunk alkotni kiváló gépparkunk és polírozó szerszámcsaládjaink segítségével, gyorsan és költséghatékonyan.

Februárban a Szentgotthárdi Ciszterci Apátság padlójának rekonstrukcióját volt szerencsénk kivitelezni, amely egy izgalmakkal teli, ám nagyon hálás munka volt. Végeredményül pedig egy olyan padlót kaptunk, amely méltón tükrözi a kor múlását, mégis újra új fényben tűnteti fel ezt az egykor gyönyörűen kivitelezett padlót.

csiszolt terazzo padlò
FUNKCIONÁLIS ÉS ESZTÉTKUS MEGOLDÁS

csiszolt terazzo padlò

A különböző kőfelületek rekonstrukciójánál a mindenkori elvárt hatás az adott felület újszerű állapotának visszaállítása, ezt pedig csiszoló és polírozó szerszámaink, valamint a technológiát tökéletesítő segédanyagainkkal érhetjük el. A technológiai lépéssort, valamint a végleges eredményt mindenkor a kiinduló felület állapota határozza meg.

Előzmények:

A kiindulási felület kb. 120 éves monolit terazzo burkolat volt, helyenkénti repedésekkel és tányérszerű sérülésekkel. Az elvárás ezen felület teljes rekonstrukciója volt.

 Technológiai lépések:

  • felület megnyitása 50-100 grit-ig 
  • tömörítés (felület keményítése) Hard Eco segédanyaggal
  • hajszálrepedések, dilatációk kétkomponensű poliurea anyaggal való kitöltése, javítása
  • polírozás 3 lépésben 800 grit-ig
  • impregnálás Stain Protection Aqua segédanyaggal (vizes bázisú impregnálás)
  • igény szerint oldószer bázisú impregnálás Stain Protection Solvent segédanyaggal.

Eredmény:

Selyemfényű, jól takarítható, újszerű felület, amely a megrendelônek rendkívül elnyerte a tetszését.

Techsol Superfloor

miért éppen minket válasszon?

A Techsol Superfloor a Husqvarna piacvezető betoncsiszolási rendszerek minősített és akkreditált kivitelező partnere. Vállalkozásunk célul tűzte ki, hogy a technológia segítségével olyan padlómegoldásokat biztosítson a különböző piaci szereplőknek, amely megoldja a rossz minőségű padlók által generált problémák sokaságát.

Hisszük, hogy minden sikeres vállalkozás alapja egy jó padlónál kezdődik, amely nemcsak, hogy megfelel az alapvető követelményeknek, de sokoldalúságával hozzájárul az adott épület színvonalának növeléséhez miközben nagy mértékben javítja a biztonságot és a termelékenységet, valamint csökkenti a környezeti terhelést.

betoncsiszolas regi raktarban
alapot építünk vállalkozásának
techsol superfloor

alapot építünk vállalkozásának

Teljeskörű támogatás

Ügyfélszolgálatunk és kollégáink mindig készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére, bármilyen nehézség felmerülése esetén is.

Teljeskörű igényfelmérés

Célunk mindig az adott probléma megoldása a legkézenfekvőbb és legjobb módszerek alkalmazásával az elképzelésekhez hűen maradva.

Környzettudatos eljárás

Technológiánknak köszönhetően környezetünk védelme mindig prioritást élvez bármilyen munka elvégzése esetén, hiszen célunk egy jobb jövő építése.

Gyors eljárás

Szaktudásunknak és a piacvezető technológiára épülő gépparkunknak köszönhetően szinte mindig garantált a gyors és hatékony munkavégzés

15

Szakember

10

Projekt

20

elégedett ügyfél

1500

m2 superfloor

techsol superfloor

lépjen kapcsolatba velünk!

Kérdése van vagy csak több információhoz szeretne jutni? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hiszen kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Töltse ki az Űrlapot és kollégáink hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel!