fbpx

Ne habozzon!

vágjon bele most!Together

Ha nincs pénz újra, akkor javítsuk meg a régit! A mai bizonytalan gazdasági helyzetben, a folyamatosan növekvő árak mellett sokszor azon kapja magát az ember, hogy egy új padló kialakítása nem éppen egy pénztárca barát művelet. MÉGIS, az esztétikus és jól funkcionáló padló elengedhetetlen alapot képez minden vállalkozás működésében.
Megoldást jelenthet a problémára, ha régi, rossz állapotban lévő padlójának ad még egy esélyt, hogy újra újszerű állapotba kerülhessen.
Erre nyújtunk szerteágazó és pénztárcabarát padló megoldásokat, itt a Techsol Superfloornál.
Keressen minket bizalommal és válasszon személyre és a felület igényeire szabható szolgáltatásaink közül:

Techsol Superfloor

betoncsiszolás,
kőpadló felújítás, aljzatkiegyenlítés

Mi tényleg mindenhez értünk, ami padló! Válasszon személyre és a felület igényeire szabható szolgáltatásaink közül és adjon még egy esélyt elhasználódott padlójának.

Betoncsiszolás

Felfagyott, megrepedezett vagy elszíneződött betonfelületének most adhat még egy esélyt, hogy újra régi fényében pompázhasson. Technológiánk segítségével gyorsan alakítunk ki esztétikus és funkcionális betonfelületeket elhasználódott padlójából. A végeredmény minden esetben egy időt álló, biztonságos és a külső hatásoknak ellenálló felület lesz.

Kőpadlófelújítás

Felmattult, sárgás és repedezett kőpadlója már nem éri el a kívánt esztétikai hatást? Forgassa vissza az idő vaskerekét a Techsol Superfloor segítségével, velünk könnyedén újra ÚJ padlót varázsolhat a régi, elhasználódott vagy megrongálódott kőfelületekbôl is. Válassza kőpadlófelújítás szolgáltatásunkat, hogy régi fényében csilloghasson az Ön padlója is.

aljzatkiegyenlítés

Ha mindenképp a műgyanta padló mellett szeretne dönteni, úgy ajánljuk figyelmébe Aljzatkiegyenlítés szolgáltatásunkat. A megfelelő fogadófelület kialakítása kulcsfontosságú, ha néhány év (vagy akár néhány hónap) múlva nem szeretné újraburkoláson törni a fejét. Technológiánk segítségével garantáljuk a tökéletes fogadófelület kialakítását .

legutóbbi projektjeink

Tekintse meg legfrissebb projektjeinket, hogy közelebbről megismerkedhessen azokkal a piacvezető technológiákkal, amelyekkel csodákat teszünk az elhasználódott és régi padlókkal.

techsol superfloor

válasszon személyre szabott szolgáltatásaink közül

Nem győztük meg? Kérje Ingyenes Mintacsiszolás szolgáltatásunkat és higgyen a saját szemének!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Töltse ki az Űrlapot és kollégáink hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel!