fbpx

3 világbajnok
husqvarna superfloor megoldás

Azoknak, akik örökéletű ipari padlókat szeretnének.

1. egyenetlen padlóra

Probléma: Hullámos, nem síkpontosan kivitelezett ipari padló
felületek

2. Igénybe vett padlóra

Probléma: Az igénybevételnek kevéssé ellenálló ipari padló
felületek

3. Foltos padlóra

Probléma: Foltos, elszíneződött, takaríthatatlan ipari padló
felületek

1. Hullámosból egyenest

Felületi korrekció és felület kialakítás csiszolási technológiával

Tökéletesen kiöntött és kivitelezett ipari betonpadlókkal manapság már csak igen ritkán találkozhatunk. A frissen készített betonfelületek többsége valamilyen korrekciót igényel annak érdekében, hogy az adott felület képes legyen majd funkcióját rendeltetés szerűen betölteni. Felsorolhatnánk itt azokat a tényeket, amiért ez a jelenség megjelent az építőiparban, de azzal nem sok megoldást nyújtanánk azok számára, akik elkeseredetten szemlélik újonnan elkészült ipari padlójukat, amely az egyenes fogalmával szinte sehol sem találkozik, így a holnaptól betervezett targoncás forgalom elindítása helyett maximum csak vitorlázni lehet majd rajta.

Koncentráljunk tehát a már kialakult probléma időtakarékos és hatékony megoldására. Szerencsére az ilyen esetekre rendkívül praktikus megoldást kínál, ha bevetjük a Betoncsiszolás technológiáját, amely segítségével könnyedén varázsolhatunk extrém síkpontos felületeket korábbi nem túl impozáns padlónkból.

De mit is takar pontosan a betoncsiszolás fogalma? (Bővebben ITT! )

A betoncsiszolás technológiája alkalmas arra, hogy elhárítsa a fennálló vészhelyzetet, tehát lecsiszolja a felületeten kialakult egyenetlenségeket és púpokat, de ugyanakkor arra is tökéletesen használható, hogy segítségével az alap, nem túl esztétikus és funkcionális szerkezeti betonfelületünk egészéből egy minden igénynek maximálisan megfelelő padlót alakíthassunk ki, amely akár egy örökéletű megoldás is lehet.

Gyorstalpaló - Mi az a betoncsiszolás?

A hagyományos betonpadló két fő részből áll, egy felső puha, porlódó cementpépből és a beton legkeményebb részéből a betonkővázból. Ez a cementpép az, amit az első fázisban mélycsiszolással eltávolítunk annak érdekében, hogy elérjük a kemény kővázat és síkpontos felületeket alkossunk. Ha csak a kialakult egyenetlenségek eltávolítása a cél, akkor igazából itt be is fejeződik a történet.

De amennyiben egyöntetű, esztétikus és funkcionális betonfelületet szeretnél kialakítani, amely egyéni igényre szabható és amely az adott terület tulajdonságaihoz alkalmazkodik és minden követelménynek megfelel, akkor érdemes a Husqvarna Superfloor™ kényelmes és modern megoldásaihoz fordulnunk. 

A Husqvarna Superfloor megoldások a betoncsiszolás technológia alkalmazásával kialakított betonfelületek, amelyek a területi és felületi igényekhez igazodva több koncepcióban is elkészíthetők, de mindig előre meghatározott lépés és szerszámsorozatok használatával kivitelezzük őket. Ez az előre meghatározott, világszerte tökéletesen működő rendszer segít nekünk abban, hogy kiváló végeredményeket érhessünk el és a megrendelői igényeknek maximálisan megfelelhessünk minden alkalommal. (További információ ITT! )

Csak kattintson és Tervezze meg most Ön is személyre szabott Superfloor padlóját csupán pár lépésből.

2. Amikor az igénybevétel mértéke már nem számit

A Husqvarna Superfloor technológia segítségével erős és ellenálló felületeket alkothatunk

Ha a sérült, repedezett és kitöredezett padlónkra nézünk sokszor elbizonytalanodunk, hogy mi lenne a helyes, idő és költséghatékony lépés a számunkra. Sok esetben a megelőzés a megoldás, tehát a megfelelő ipari padló kialakítása hosszútávon gondolkodva a legerősebb fegyverünk a sokszor költséges padlójavításokkal szemben. De akkor sem kell kétségbe esnünk, ha már megtörtént a baj, hiszen a fent említett Husqvarna Superfloor megoldás szerencsére nem csak az új padló kialakításakor, de meglévő használt és sérült ipari felületek orvoslására is alkalmas.

A Superfloor csiszolt beton felületek jól bírják a magas terhelést és igénybevételt hosszú távon is, a beton anyag jó tulajdonságainak köszönhetően, amelyek a csiszolási eljárás során még nagy mértékben javulnak is. Ha már a padlónk kialakításakor Superfloor padlómegoldásokban gondolkodunk, akkor szinte garantált egy örök életű, költségkímélő és funkcionalitását hosszan megőrző felület. Több Superfloor koncepció közül lehet választani annak érdekében, hogy mindenki megtalálhassa a számára és az adott felület igényeire legmegfelelőbb megoldást. (Bővebben ITT!)

Betonjavítás piacvezető tehnológiákkal

De ha már van egy rossz állapotban lévő beton vagy egyéb más burkolattal bevont felületünk, akkor is érdemes a hosszútávú megoldásokra hagyatkozni és Superfloor felületekké alakítani a már meglévő rossz padlónkat. Érthető azonban, hogy sok esetben a költségvetés ezt mégsem engedi meg és csak gyors javításokra van lehetőség. Ilyen problémákkal küszködő padlótulajdonosok figyelmébe szeretnénk ajánlani a következő szolgáltatásunkat:

Betonjavítás piacvezető tehnológiákkal – A Techsol Superfloor olyan csúcstechnológián alapuló anyagokat és megoldásokat használ  a beton felületek különböző hibáinak javítására, amelyek teljesen egyedülállók a piacon.

A beton felületeket elcsúfító dilatációs kitörések vagy repedések és a felületen keletkező hibák javításával hozzájárulunk ahhoz, hogy a betonpadló esztétikailag megfelelhessen minden elvárásnak és hogy hosszútávú és gazdaságos megoldást nyújtsunk, mert célunk a biztonságos és megbízható felületek kialakítása.

Ismerkedjen meg jövőbe mutató megoldásainkkal és kattintson a linkre: Betonjavítás hatékonyan

Csak kattintson és Tervezze meg most Ön is személyre szabott Superfloor padlóját csupán pár lépésből.

3. A pepita már nem divat

Superfloor padlók kialakítása az elszíneződések és szennyeződések elkerülése érdekében

Amennyiben új ipari padló kialakítását tervezzük a jövőben, sokszor érdemes egy kicsit megtorpanni a rohanó hétköznapokban és mérlegelni a lehetőségeinket. Manapság már rengeteg opció közül választhatunk, amely nem szorít minket korlátok közé és később sem kell azon aggódnunk, hogy mennyibe fog kerülni az adott felület javítása. Érthető, hogy népszerűsége miatt sokan a műgyanta padlók alkalmazása mellett döntenek, ha ipari padlók kialakításáról beszélünk, bár ez manapság nemhogy csak nem a legjobb, de nem is a legköltséghatékonyabb vagy legfenntarthatóbb megoldások közé tartozik. Mindenki egy olyan padlóra vágyik, amely esztétikusan mutat az adott területen, de ugyanakkor teljes mértékben betölti annak minden funkcióját anélkül, hogy amiatt kellene aggódnunk, hogy mikor kell majd újraburkolni az egész területet, annak érdekében, hogy a munkafolyamatok zavartalanul folyhassanak.

A Superfloor felületek kialakításakor magát a szerkezeti betont alakítjuk át egy minden igénybevételnek ellenálló felületté. Ez annak köszönhető, hogy a csiszolási és polírozási folyamatok segítségével lejuthatunk a beton legerősebb szerkezetéig, amelyet segédanyagainkkal tovább kezelve és lezárva biztosíthatjuk azt, hogy egy, a legtöbb szennyeződésnek ellenálló felületet hozhassunk létre. Az így kialakított padlóknál többé nem kell attól félnünk, hogy a guminyomok vagy a kosz maradandó sérülést okoz a felületen, mivel maga a Superfloor felület egy zárt rendszert alkot, így az nem engedi ezen szennyeződések bejutását a beton szerkezetébe. Ennek köszönhetően a megfelelő karbantartási eljárásokat követve egy örökké esztétikus és funkcionális felületet kapunk eredményül.

Csak kattintson és Tervezze meg most Ön is személyre szabott Superfloor padlóját csupán pár lépésből.

techsol superfloor

lépjen kapcsolatba velünk!

Kérdése van vagy csak több információhoz szeretne jutni? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hiszen kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Töltse ki az Űrlapot és kollégáink hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Vállalkozásunk

adatvédelem

Techsol Superfloor

1141, Budapest
Álmos vezér köz 5.

Tel. + 36-1/ 220-49-57
Mail. info@tssf.hu