fbpx

Mezőgazdasági területek

techsol superfloor

speciális mezőgazdasági
területek

A Techsol Superfloor a Husqvarna Betoncsiszolási Technológiák és megoldások minősített és akkreditált kivitelező vállalkozása.

Tájékoztatók

Tekintse meg 2021 -es üzleti tájékoztatónk brossúráját, hogy könnyen olvasható útmutatót kapjon vállalkozásunkról és az összes szolgáltatásról, amit képviselünk.

techsol superfloor - mezőgazdasági területek

mezőgazdasági speciális igényű felületek

Sok gondot okoz a foltos, töredezett és elszennyeződött ipari beton padló a mezőgazdasági területeken? Ha tűzálló, pormentes, csúszás biztos ipari padló megoldást keres, mindenféle bonyolult epoxy megoldás helyett, akkor a legjobb helyen jár! A Superfloor felületek jól bírják a padlóra mért különböző terhelések széles skáláját, legyen szó mezőgazdasági tároló egységekről, marha, sertés vagy csirke vágóhidakról, hűtőházakról, ahol sokesetben elfordulnak a só, vér, zsír, illetve egyéb szennyeződések károsító hatásai.

A leeső nehéz és éles tárgyak esetenként nagyon is látható sérüléseket okozhatnak ezeken a felületeken, például kagylósan kitörnek, a kitöredezett padló pedig előbb szennyeződik, az így kialakult szennyezett ipari padló egyenletlen, ahol problémás a precíziós gépek üzemeltetése és a munkavégzés is.

mezőgazdasági területek

egy tökéletes és egyszerű megoldás

A padló sérülései nagyon szembetűnők lehetnek, eltüntetésük pedig csak körülményesen, többnyire a termelés részleges vagy teljes szüneteltetésével jár. A termelő környezetekben az egységnyi területre ható nagyfokú igénybevétel miatt a padló felszíne elvesztheti funkcióját és felmálik, kitöredezik, baleset és tűzveszélyesség válik.

Megoldásként kínáljuk Superfloor padló koncepciónkat, hiszen az eltérő, de egész éves folyamatos termelés miatt nem állhat le az üzem, így koncepciónk megfelelően áthidalja ezt a problémát, mivel szálló pormentes kivitelezéssel tudunk a feldolgozó területen dolgozni.

mezogazdasagi teruletek

husqvarna superfloor

4 koncepció létezik

A Husqvarna Superfloor padlómegoldásoknak 4 féle koncepciója létezik, amely segítségével szinte mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő megoldást legyen az fényes, matt, terazzo hatású vagy homogén beton felület.

Husqvarna Superfloor padlómegoldások teljesen az Ön padlójára szabva!
Padlóválasztó

Husqvarna Superfloor padlómegoldások teljesen az Ön padlójára szabva!

A Husqvarna Superfloor padlómegoldások szinte minden környezetben tökéletesen megállják a helyüket legyen szó raktárhelyiségről, gyártó üzemről, ipari vagy kereskedelmi létesítményről, de akár egy otthonnak is letisztult és minimalista kisugárzást kölcsönöz.

 

A négy kivitelezési koncepciónak köszönhetően, pedig szinte biztos, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő esztétikai kinézetet.

 

Csak töltse ki Űrlapunkat, kérjen Árajánlatot és tudjon meg mindent leendő Superfloor padlójáról!

Techsol Superfloor

miért éppen minket válasszon?

A Techsol Superfloor a Husqvarna piacvezető betoncsiszolási rendszerek minősített és akkreditált kivitelező partnere. Vállalkozásunk célul tűzte ki, hogy a technológia segítségével olyan padlómegoldásokat biztosítson a különböző piaci szereplőknek, amely megoldja a rossz minőségű padlók által generált problémák sokaságát.

Hisszük, hogy minden sikeres vállalkozás alapja egy jó padlónál kezdődik, amely nemcsak, hogy megfelel az alapvető követelményeknek, de sokoldalúságával hozzájárul az adott épület színvonalának növeléséhez miközben nagy mértékben javítja a biztonságot és a termelékenységet, valamint csökkenti a környezeti terhelést.

betoncsiszolas regi raktarban
alapot építünk vállalkozásának
techsol superfloor

alapot építünk vállalkozásának

Teljeskörű támogatás

Ügyfélszolgálatunk és kollégáink mindig készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére, bármilyen nehézség felmerülése esetén is.

Teljeskörű igényfelmérés

Célunk mindig az adott probléma megoldása a legkézenfekvőbb és legjobb módszerek alkalmazásával az elképzelésekhez hűen maradva.

Környzettudatos eljárás

Technológiánknak köszönhetően környezetünk védelme mindig prioritást élvez bármilyen munka elvégzése esetén, hiszen célunk egy jobb jövő építése.

Gyors eljárás

Szaktudásunknak és a piacvezető technológiára épülő gépparkunknak köszönhetően szinte mindig garantált a gyors és hatékony munkavégzés

15

Szakember

10

Projekt

30

Ügyfél

1500

m2 superfloor

techsol superfloor

ingyenes mintacsiszolás igénylése

Nem hisz a szemének? Ingyenes mintacsszolás szolgáltatásunk segítségével az Ön padlóján is megmutatjuk, hogy mire képes a Husqvarna Superfloor.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Töltse ki az Űrlapot és kollégáink hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel!