fbpx

Magasraktár – VNA

techsol superfloor

Magasraktári folyosók,
VNa rendszerek

A Techsol Superfloor a Husqvarna Betoncsiszolási Technológiák és megoldások minősített és akkreditált kivitelező vállalkozása.

Tájékoztatók

Tekintse meg 2021 -es üzleti tájékoztatónk brossúráját, hogy könnyen olvasható útmutatót kapjon vállalkozásunkról és az összes szolgáltatásról, amelyet képviselünk.

Techsol Superfloor - Magasraktár

magasraktárakban használt padozatok

A magasraktárak padlózatának simaságára vonatkozó követelmények, előírások igen szigorúak, a tűrések korlátozottak. Ennélfogva fontos, hogy mindegyik érintett fél megismerkedjen azokkal, és egyet értsen abban, hogy biztonságos és hatékony anyagmozgatás érdekében melyik követelménynek kell megfelelni.

A magasaktárak raktári folyosóinak padlózatához javasolt anyag a beton. Mivel a raktári folyosók padlózata a rakomány, a polcrendszer és a targoncák súlyából adódó jelentős nyomásnak van kitéve, ezért a beton kiváló anyag erre a célra.

Forradalmi technológia a szuper síkpontos felületekért:

–             Ismerje meg Superflat megoldásunkat

Tehát a magasraktári környezetben a targoncák maximális munka sebességének és a magas emelések biztonságának biztosításánál az átlagostól eltérő síkpontosságú padozatra van szükség.

Technológiánkkal minden szabványnak megfelelő síkpontosságú padlót tudunk készíteni. Higgye el nem a targoncák sebességének a csökkentése a megoldás, hanem a jó padló amivel lehetséges maximalizálni a termelékenységet.

Superflat padló készítése a legmodernebb munkagépekkel:

–             A TM LASER CAMEL -t kifejezetten az ilyen feladatokra hozták létre:

Techsol Superfloor - Magasraktár

TM-LASER CAMEL – Lézeres Betonmarógép

A TM-LASER CAMEL a világ első lézeres marógépe. A Camel fejlesztésének 20 éve során a padló síkpontosságának kérdésére összpontosított a gyártó, remélve, hogy a kutatás és fejlesztés erejével hatékonyan alakíthatnak ki egyöntetűen sík padlókat.

Ez a gép hatékonyan megoldja a síkpontosság problémáját, ugyanakkor intelligens észleléssel és hatékony felépítéssel rendelkezik. Ezzel a berendezéssel meg tudjuk oldani a magasraktári folyosók kialakításához szükséges síkpontosság kezelését, és megfeleltethetjük a padlót annak működési szabványainak. A lézeres marógép segítségével, akár egy áthaladással is elérhetjük a kívánt végeredményt, megspórolva így a további padlóelőkészítési lépéssorokat.

Techsol Superfloor

miért éppen minket válasszon?

A Techsol Superfloor a Husqvarna piacvezető betoncsiszolási rendszerek minősített és akkreditált kivitelező partnere. Vállalkozásunk célul tűzte ki, hogy a technológia segítségével olyan padlómegoldásokat biztosítson a különböző piaci szereplőknek, amely megoldja a rossz minőségű padlók által generált problémák sokaságát.

Hisszük, hogy minden sikeres vállalkozás alapja egy jó padlónál kezdődik, amely nemcsak, hogy megfelel az alapvető követelményeknek, de sokoldalúságával hozzájárul az adott épület színvonalának növeléséhez miközben nagy mértékben javítja a biztonságot és a termelékenységet, valamint csökkenti a környezeti terhelést.

betoncsiszolas regi raktarban
alapot építünk vállalkozásának
techsol superfloor

alapot építünk vállalkozásának

Teljeskörű támogatás

Ügyfélszolgálatunk és kollégáink mindig készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére, bármilyen nehézség felmerülése esetén is.

Teljeskörű igényfelmérés

Célunk mindig az adott probléma megoldása a legkézenfekvőbb és legjobb módszerek alkalmazásával az elképzelésekhez hűen maradva.

Környzettudatos eljárás

Technológiánknak köszönhetően környezetünk védelme mindig prioritást élvez bármilyen munka elvégzése esetén, hiszen célunk egy jobb jövő építése.

Gyors eljárás

Szaktudásunknak és a piacvezető technológiára épülő gépparkunknak köszönhetően szinte mindig garantált a gyors és hatékony munkavégzés

15

Szakember

10

Projekt

30

Ügyfél

1500

m2 superfloor

techsol superfloor

lépjen kapcsolatba velünk!

Kérdése van vagy csak több információhoz szeretne jutni? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hiszen kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Töltse ki az Űrlapot és kollégáink hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel!