fbpx

Husqvarna Superfloor – Inspiráló padlómegoldások

Husqvarna Superfloor – Inspiráló padlómegoldások

Inspiráló padlómegoldások a fenntartható jövőért.

A világ egyik legtartósabb, legkönnyebben karbantartható, legsokoldalúbb és legfenntarthatóbb padlóját keresed? Lehet, hogy épp most is rajta állsz!

A betonpadló felülete alatt található a Husqvarna Superfloor™, az eredeti csiszolt betonpadló, amely csak a megjelenésére vár. Az immár világelső koncepció több mint 20 évvel ezelőtt indult. A módszert az évek során sokat finomították, képzett vállalkozók a világ minden tájáról hatékony és strukturált eljárással fejlesztették a tökéletességig ezt a padló megoldást. Technikai szempontból a sikerünkért két különálló úttörő HTC újítás felelős – a szabadalmaztatott bolygómozgásos csiszológépek kifejlesztése és ugyanolyan egyedülálló HTC gyémánt szerszámok. Az eredmények teljesen páratlanok. (A HTC márka 2021. márciusától egybeolvadt a Husqvarna világmárkával)

Amikor a betonpadlót a legerősebb anyagból öntik, a kő adalékanyag a felület alatt leülepedik, és a felső felületen főleg cement marad.
A Husqvarna Superfloor™ folyamata magában foglalja az újonnan öntött vagy meglévő betonpadló mechanikus javítását. A Husqvarna gépei és szerszámai standardizált lépések sorozatával csiszolják és polírozzák a betonpadlókat, hogy eltávolítsák a felületi anyagot, és felszínre hozzák az alatta lévő szilárdabb betont.

Miért választja rengeteg ember a Husqvarna Superfloor™megoldást?

– Az eredeti módszert folyamatosan fejlesztették, finomították az évtizedek során, ezzel elérve egy professzionális eljárást.
– Átlagosan 40%-kal alacsonyabbak az életciklusköltségek, mint a hagyományos padlómegoldásoknál.
– Ugyanúgy működik az új padlóknál, mint a meglévő padlók felújításakor.
– A kivitelezés teljesen száraz, iszap, víz és szállópormentes.
– A padló egyenletesség javul, a padló síkpontossága a mélycsiszolási fázisok hatására megnő.
– Környezetbarát technológia.
– Könnyen karbantartható, takarítható.

Szuper Erős

A Husqvarna SUPERFLOOR ™ szinte korlátlan élettartammal rendelkezik, és képes megbirkózni az elképzelhető legkeményebb külső hatásokkal is. A beton 80– 85% -ban kőből és homokból áll, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Superfloor ™ hasonló a sziklák alapanyagához. A Husqvarna Superfloorok az ajánlásoknak megfelelően történő tisztítása és karbantartása egy örök életű padlót eredményez.

Szinte minden környezetben használható. A Husqvarna Superfloor™ szinte bárhol használható. A természetesen szép felület pozitív benyomást kelthet üzleti környezetben, de tartósságát és egyenletességét elsősorban a gyárakban és a raktárakban tudják kihasználni. A könnyen tisztítható felület miatt a betonpadló népszerű iskolák, múzeumok, bevásárlóközpontok, repülőtéri terminálok, tornatermek és más forgalmas, tartósan igénybe vett épületek körében is.

Szuper Környezetbarát

A Husqvarna SUPERFLOOR ™ nagyon költséghatékony megoldás – rövid és hosszú távra egyaránt. A négyzetméterenkénti költség meglepően alacsony, mivel a beton általában már a helyén van. De a Husqvarna Superfloor ™ intelligens alternatíva az új építéshez is, mivel a csiszolás már megkezdődhet akár az öntéstől számított 5–7 napon belül.

Költséghatékony karbantartás.
A Husqvarna Superfloor™-t rendkívül könnyű újszerű állapotban tartani. A padló tisztán tartásának egyik egyszerű módja, ha gyémánt paddal ellátott padlótisztító gépet használunk. Ez nemcsak tisztítja a padlót, hanem mikro-csiszolást is végez rajta, mindössze víz használatával. A kézi tisztítás porszívóval vagy nedves törlőkendővel szintén jól kivitelezhető.

Néhány év után a padló természetes patinát nyer, de igény esetén újra csiszolható, hogy eredeti fényét visszaadjuk. Nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy a folyamat hányszor ismételhető meg.

Szuper Biztonságos

A Husqvarna Superfloor™ természetes anyagok felhasználásával készül. Nem termel port, rendkívül sima és egyenletes felület, amelyen az ipari gépek is biztonságosan haladhatnak. Azzal együtt, hogy csúszásmentes, megfelel a legmagasabb szintű elektromos berendezések kezelésére vonatkozó előírásoknak is. Tűzbiztonsági szempontból is a legmagasabb értékelést kapta.

Csúszásmentes. Bárki bármit mond, az erősen polírozott Husqvarna Superfloor™ csúszási balesetek tekintetében sokkal biztonságosabb, mint más padló, még nedvesen is. Teljesen biztonságos és kényelmes munkakörnyezetet teremt bárki számára.

Vibráció mentes. A rendkívül sima felület minimális rezgést mutat, ha targoncával mozgatjuk az árut rajta. Ez jobb munkakörnyezetet jelent, például a targoncák kezelői kevésbé vannak kitéve a vibráció okozta következményeknek. Ugyanakkor csökkenti a targonca kopási és karbantartási költségeit is. A sima, egyenletes betonpadló előfeltétele a magas öblös tároló rendszerek telepítésének is, különös tekintettel a tűrés határokra.

Szikra és tűzálló. Számos terület szigorú követelményeket támaszt az elektrosztatikus kisülés (ESD) ellenállásával szemben. A Husqvarna Superfloor ™ megfelel az amerikai ANSI / ESD szabványnak, amely kitűnő padlóvá teszi érzékeny környezetben is. A Husqvarna Superfloor ™ megfelel az A1FL szerinti legmagasabb EU tűzbiztonsági osztályozás (96/603 / EC) követelményeinek is, ezért teljesen tűzállónak tekinthető.

Szuper Fenntartható

A Husqvarna Superfloor™ környezetvédelmi szempontból is ideális választás. A betonpadló teljesen természetes összetevőkből áll – kőből, homokból, vízből és cementből. Mivel a folyamat gyakorlatilag kémiai anyag mentes, így remek választás mind az emberekre, mind a környezetre nézve.

Minimális hatás. A Husqvarna Superfloor™ alkalmazásának folyamatához szükséges alapanyag – beton – már azonnal a helyszínen is van. A folyamat nagyon kevés energiát emészt fel, akár új építés, akár egy meglévő padló felújításakor. Nincs szükségtelen szállítás, nincs bontás. A Husqvarna hatékony csiszolóinak és nagy teljesítményű porszívójának köszönhetően a közvetlenül nem érintett munkaterületeken a munkavégzés szokásos módon folytatódhat. A Husqvarna Superfloor™ környezetvédelmi szempontból is ideális választás. A betonpadló teljesen természetes összetevőkből áll – kőből, homokból, vízből és cementből. Mivel a folyamat gyakorlatilag kémiai anyag mentes, így remek választás mind az emberekre, mind a környezetre nézve.

A Husqvarna Superfloor négy különböző koncepcióban áll rendelkezésre: bronz, ezüst, arany és platinum. A csiszolási mélység és a polírozási lépések száma különbözteti meg a felületeket.

Superfloor Bronze. Finoman csiszolt felső rétegével a Bronze a legegyszerűbb Superfloor ™. A beton belső kőszerkezete nem lesz látható. Ez sima és matt felületet eredményez, kissé kisebb kopásállósággal. Legjobb olyan helyiségekben alkalmazni, ahol a padló igénybevétele kisebb.

Superfloor Silver. A Superfloor Silver a Platinum kevésbé fényes változata. Mivel a csiszolási mélység megegyezik Platinuméval és a kőszerkezet is teljes mértékben látható, így a padló nagyon erős. A kevesebb polírozási lépés miatt a padló felülete matt lesz. Jó választás, ha nincs szükség fényes padlómegoldásra, de a padló rendkívüli egyenletessége viszont nagyon fontos funkcionalitás szempontjából.

Superfloor Gold. A Gold padlómegoldás azt jelenti, hogy a padló nincs olyan mélyen csiszolva, mint a platinumnál, de eléri ugyanazt a fényességet. A Gold megoldás tehát jó választás lehet a már sima és egyenletes betonpadlók számára, ahol az esztétikum fontos tényező.

Superfloor Platinum. A Platinum a legjobb Superfloor megoldás. A padló többszöri mély csiszolásával és polírozásával simább, egyenletesebb padlót kapunk, teljesen látható kővázzal és páratlan kopásállósággal. A platinum a legnépszerűbb és legtöbbször választott Superfloor felület és a legjobb választás, hiszen megfelel a funkcionalitás és esztétika minden igényének.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments