fbpx

Felület előkészítés

techsol superfloor

Felület előkészítés, ahogy még
nem látta

A Techsol Superfloor a Husqvarna Betoncsiszolási Technológiák és megoldások minősített és akkreditált kivitelező vállalkozása.

husqvarna technológia

husqvarna superprep-egy rendszer, a tökéletes eredményekért

Felület előkészítés csiszolási technológiával – segítségével könnyedén eltávolíthatóvá válnak a régi padlóburkolatok, egyszerűen kiegyenlíthetővé az alatta lévő betonfelületek és ennek eredményeként létre hozható egy tökéletesen kialakított fogadófelület a padló további kezeléséhez…

… mindez egyetlen technológia használatával elérhető! – Amit Husqvarna Superprepnek hívunk.

Gyors

A padló hamarabb áll készen a továbbkezelésekre

környezetbarát

Alacsony anyagfelhasználási költségek

síkpontos

Tökéletes fogadófelületet alkot.

Flexibilis

A szélek is könnyen elérhetők és kezelhetők

Felület előkészítés - husqvarna superprep

Felülírja az elavult technológiákat

Szemcseszórás – A szemcseszórás alapvető hibája, hogy ez az eljárás inkább egy felület tisztítási, mint sem felület előkészítési módszer, hiszen nem igazán szünteti meg a felületen fellelhető hullámokat és egyenetlenségeket. Így a fogadó felület egyenetlenségéből később milliónyi kis hiba születhet, ahol sok esetben a megoldás a felület újraburkolása, amely rendkívül költséges megoldás lehet.

Marás – A Marás egy eléggé drasztikus beavatkozás, amely úgy próbálja elérni a végleges eredményt, hogy a szerszám folyamatosan üti a felületet, amely által a felületen mikro-, és hajszál repedések keletkeznek, amelyek szerkezetében gyöngítik a padlót. Ennek eredményeképp a későbbiekben a már készre burkolt felület könnyen megrepedezhet, felválhat. 

szuper egyenes fogadófelület
Felület előkészítés - Husqvarna superprep

szuper egyenes fogadófelület

A csiszolás kíméletes a padlóhoz, ellentétben más módszerekkel, ahol a fogadó felületet és a régi padlóburkolatot is lekaparják. A marás vagy szemcseszórás után a padló mindig egyenetlen, és sok extra burkolatot igényel a padlón lévő hibák kijavítása. A csiszolással viszont a padló anyagköltségeinek akár 40% -a is megtakarítható, például nincs szükség önterülő anyagokra és extra padlóburkolatra, amelyek szállítása és installálása így elkerülhető. 

 

A Techsol Superfloor utánozhatatlan és magas minőségű gépparkja segítségével szinte mindig garantálható a betonpadlók funkcionalitásbeli elvárásoknak való teljes megfeleltetése. Tapasztalatunknak és szaktudásunknak köszönhetően pedig szinte mindig megtaláljuk az igényeknek legmegfelelőbb megoldást.

Techsol Superfloor

miért éppen minket válasszon?

A Techsol Superfloor a Husqvarna piacvezető betoncsiszolási rendszerek minősített és akkreditált kivitelező partnere. Vállalkozásunk célul tűzte ki, hogy a technológia segítségével olyan padlómegoldásokat biztosítson a különböző piaci szereplőknek, amely megoldja a rossz minőségű padlók által generált problémák sokaságát.

Hisszük, hogy minden sikeres vállalkozás alapja egy jó padlónál kezdődik, amely nemcsak, hogy megfelel az alapvető követelményeknek, de sokoldalúságával hozzájárul az adott épület színvonalának növeléséhez miközben nagy mértékben javítja a biztonságot és a termelékenységet, valamint csökkenti a környezeti terhelést.

betoncsiszolas regi raktarban
alapot építünk vállalkozásának
techsol superfloor

alapot építünk vállalkozásának

Teljeskörű támogatás

Ügyfélszolgálatunk és kollégáink mindig készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére, bármilyen nehézség felmerülése esetén is.

Teljeskörű igényfelmérés

Célunk mindig az adott probléma megoldása a legkézenfekvőbb és legjobb módszerek alkalmazásával az elképzelésekhez hűen maradva.

Környzettudatos eljárás

Technológiánknak köszönhetően környezetünk védelme mindig prioritást élvez bármilyen munka elvégzése esetén, hiszen célunk egy jobb jövő építése.

Gyors eljárás

Szaktudásunknak és a piacvezető technológiára épülő gépparkunknak köszönhetően szinte mindig garantált a gyors és hatékony munkavégzés

15

Szakember

10

Projekt

30

Ügyfél

1500

m2 superfloor

techsol superfloor

lépjen kapcsolatba velünk!

Kérdése van vagy csak több információhoz szeretne jutni? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hiszen kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Töltse ki az Űrlapot és kollégáink hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel!