Skip to content

Techsol Superfloor

Padlófelület kialakítás

Síkpontos, tartós betonpadlók kedvező áron.

Felület előkészítés

Régi padlóburkolat eltávolítása csiszolási technológiával, tökéletes fogadófelület kialakítása.

felület előkészítés

Új padlófelület kialakítása

Síkpontos padlófelületek kialakítása a legmodernebb technológiával.

betonpadló kialakítása

Környezetbarát

technológia

Piacvezető

géppark

Modern

padlómegoldások

Szaktudás

felsőfokon

Felület előkészítés

Csiszolási technikával a Husqvarna Superprep rendszerével

Régi padlóburkolatok eltávolítását és a felület előkészítését vállaljuk a padló további kezeléséhez. Az általunk használt csiszolási technológia segítségével könnyedén eltávolíthatóvá válnak a régi padlóburkolatok és egyszerűen kiegyenlíthetővé tehetők az alatta lévő betonfelületek.

A csiszolás kíméletes a padlóhoz, ellentétben más, elavult módszerekkel – szemcseszórás, marás -, ahol a fogadó felületet és a régi padlóburkolatot is lekaparják. Az eredmény egy tökéletesen kialakított fogadófelület, amely készen áll a padló további kezelésére.

techsol superprep

Miért ideális választás a csiszolás?

Gyors

A padló hamarabb áll készen a további munkálatokra, így rövidebb időn belül lesz újra használatba vehető. Kevesebb a kiesés, amivel pénzt takaríthat meg.

Síkpontos

A csiszolás egyenletes padlófelületet eredményez, szemben az elavult módszerekkel. A marás vagy szemcseszórás után a padló mindig egyenetlen, és sok extra burkolatot igényel a padlón lévő hibák kijavítása.

Költséghatékony

A csiszolással a padló anyagköltségeinek akár 40%-a megtakarítható, mivel nincs szükség például önterülő anyagokra és extra padlóburkolatra, amelyek szállítása és installálása így elkerülhető.

tartós ellenálló betonpadló

Új padlófelület kialakítása

Síkpontos, tartós és ellenálló megoldások

Új padlófelületek kialakítását vállaljuk a logisztikai és a gyártási-termelési szektor számára, raktárak, magasraktárak, mezőgazdasági üzemek részére. A TECHSOL Superfloor technológiával létrehozott padlómegoldások segítségével elkerülhető a rossz minőségű burkolatok okozta összes probléma.

Olyan padlófelületet alakítunk ki, amelyek megfelelnek minden követelménynek és előírásnak. Magas minőségüknek köszönhetően növelik az épület értékét is, hiszen általuk tovább fenntartható a biztonságos használat, valamint fokozható a termelékenység.

A TECHSOL Superfloor magas minőségű gépparkja segítségével szinte mindig garantálható a betonpadlók funkcionalitásbeli elvárásoknak való teljes megfeleltetése.

Keressen minket kötelezettségektől mentesen.

Igényeljen mintacsiszolást vagy kérjen ajánlatot!

TECHSOL Chemical

2200, Vecsés, Széchenyi köz 5.