fbpx

ESD védett padlók

techsol superfloor

Az ESD védelem alapeleme a
padló

A Techsol Superfloor a Husqvarna Betoncsiszolási Technológiák és megoldások minősített és akkreditált kivitelező vállalkozása.

Tájékoztatók

Tekintse meg 2021 -es üzleti tájékoztatónk brossúráját, hogy könnyen olvasható útmutatót kapjon vállalkozásunkról és az összes szolgáltatásról, amit képviselünk.

techsol Superfloor

ESD védett padlók

Az elektronikai alkatrészek alapanyag gyártása, az alkatrészek gyártása és az alkatrészek késztermékekbe történő beépítése során bármikor létrejövő ESD jelenség az alkatrészek károsodásához vezethet. ESD védett padlók segítségével gyártósora és termékei biztonságban lesznek.

Az ESD védelemhez megfelelő földelést kell biztosítani, hogy a sztatikus töltést, ami egyéb esetben megrongálná az alkatrészeket, semlegesíteni lehessen. Az ESD biztos munkaállomások sztatikus töltést elnyelő vagy antisztatikus munkafelülettel rendelkeznek, amik közös földre vannak csatlakoztatva. Gondoskodni kell továbbá a munkatársak bőrének földeléséről is, lehetőleg csuklópánton keresztül, így el lehet vezetni a bőr és a ruházat által létrehozott töltéseket.

techsol Superfloor - Esd védett padlók

biztonságos padló

Mivel mindennek nagy biztonsággal a padlón keresztül lehet biztosítani a levezetését és „egyen potenciálra” hozását, így a padló az ESD védelem alapeleme. Az ESD (elektro static discharge) elektrosztatikus kisülés ellen védett rendszerek alapfeltétele a megfelelő minőségű ESD védett padozat kialakítása.

Megoldásként kínáljuk ESD védelemmel kombinálható Superfloor padló koncepcióink, hiszen az eltérő, de egész éves folyamatos termelés miatt nem állhat le az üzem, így koncepcióink megfelelően áthidalják ezt a problémát, mivel szállópormentes kivitelezéssel tudunk a feldolgozó területen dolgozni.

A Husqvarna Superfloor™ eljárásnak négy padlómegoldása ismert, Platinum, Gold, Silver és Bronze.

ESD vedett padlok

husqvarna superfloor

4 koncepció létezik

A Husqvarna Superfloor padlómegoldásoknak 4 féle koncepciója létezik, amely segítségével szinte mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő megoldást legyen az fényes, matt, terazzo hatású vagy homogén beton felület.

Husqvarna Superfloor padlómegoldások teljesen az Ön padlójára szabva!
Padlóválasztó

Husqvarna Superfloor padlómegoldások teljesen az Ön padlójára szabva!

A Husqvarna Superfloor padlómegoldások szinte minden környezetben tökéletesen megállják a helyüket legyen szó raktárhelyiségről, gyártó üzemről, ipari vagy kereskedelmi létesítményről, de akár egy otthonnak is letisztult és minimalista kisugárzást kölcsönöz.

 

A négy kivitelezési koncepciónak köszönhetően, pedig szinte biztos, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő esztétikai kinézetet.

 

Csak töltse ki Űrlapunkat, kérjen Árajánlatot és tudjon meg mindent leendő Superfloor padlójáról!

Techsol Superfloor

miért éppen minket válasszon?

A Techsol Superfloor a Husqvarna piacvezető betoncsiszolási rendszerek minősített és akkreditált kivitelező partnere. Vállalkozásunk célul tűzte ki, hogy a technológia segítségével olyan padlómegoldásokat biztosítson a különböző piaci szereplőknek, amely megoldja a rossz minőségű padlók által generált problémák sokaságát.

Hisszük, hogy minden sikeres vállalkozás alapja egy jó padlónál kezdődik, amely nemcsak, hogy megfelel az alapvető követelményeknek, de sokoldalúságával hozzájárul az adott épület színvonalának növeléséhez miközben nagy mértékben javítja a biztonságot és a termelékenységet, valamint csökkenti a környezeti terhelést.

betoncsiszolas regi raktarban
alapot építünk vállalkozásának
techsol superfloor

alapot építünk vállalkozásának

Teljeskörű támogatás

Ügyfélszolgálatunk és kollégáink mindig készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére, bármilyen nehézség felmerülése esetén is.

Teljeskörű igényfelmérés

Célunk mindig az adott probléma megoldása a legkézenfekvőbb és legjobb módszerek alkalmazásával az elképzelésekhez hűen maradva.

Környzettudatos eljárás

Technológiánknak köszönhetően környezetünk védelme mindig prioritást élvez bármilyen munka elvégzése esetén, hiszen célunk egy jobb jövő építése.

Gyors eljárás

Szaktudásunknak és a piacvezető technológiára épülő gépparkunknak köszönhetően szinte mindig garantált a gyors és hatékony munkavégzés

15

Szakember

10

Projekt

30

Ügyfél

1500

m2 superfloor

techsol superfloor

ingyenes mintacsiszolás igénylése

Nem hisz a szemének? Ingyenes mintacsszolás szolgáltatásunk segítségével az Ön padlóján is megmutatjuk, hogy mire képes a Husqvarna Superfloor.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Töltse ki az Űrlapot és kollégáink hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel!