fbpx

Betonjavítás

techsol superfloor

betonjavítás, a legmodernebb
technológiákkal

A Techsol Superfloor a Husqvarna Betoncsiszolási Technológiák és megoldások minősített és akkreditált kivitelező vállalkozása.

Techsol Superfloor

Betonjavítás - Piacvezető technológiák és megoldások

Olyan csúcstechnológián alapuló anyagokat és megoldásokat használunk a beton felületek különböző hibáinak javítására, amelyek egyedülállók a piacon.

A beton felületeket elcsúfító dilatációs kitörések vagy repedések és a felületen keletkező hibák javításával hozzájárulunk ahhoz, hogy a betonpadló esztétikailag megfelelhessen minden elvárásnak és hogy hosszútávú és gazdaságos megoldást nyújtsunk, mert célunk a biztonságos és megbízható felületek kialakítása.

Hogyan alakíthatunk ki tartós eredményeket, ha betonjavításról beszélünk? Íme 4 lépés a sikeres és tartós padlójavításhoz:

Hibaforrás

A felületi hiba kiváltó okának felfedése

Előkészítés

A felületet jól elő kell készíteni a javításhoz

Javítóanyag

A megfelelő javítóanyag kiválasztása

síkpontosság

A javítás szintjének egy vonalba kell kerülnie a felületével.

Flexibilis, gyorsan kötő, Kétkomponensű poliureával
betonjavítás - dilatáció kitöltés

Flexibilis, gyorsan kötő, Kétkomponensű poliureával

A repedések, sérült dilatációs hézagok kitöltéséhez és a szerkezeti hézagok feltöltéséhez és javításához alkalmazott két komponensű poliuretán anyagunk alkalmazásának köszönhetően, időhatékonyan és gazdaságosan biztosíthatjuk azt, hogy az adott felület mihamarabb használható és biztonságos legyen, mert a munkaleállás idejének viszont amennyire csak lehet rövidülnie kell.

 

Az általunk használt poliuretán anyagok előnyei és tulajdonságai:

- 100%-ban szilárd, megfelel a VOC-előírásoknak

- Alkalmazás helye 60 perc múlva ismét használatba vehető

- Flexibilis marad, alacsony hőfokon is

- Kötés -29°C és +55°C közt.

- Alig érzékeny a nedvességre

- Szagtalan, nincsenek toxikus gőzök

- Petrolkémiai anyagokkal szemben ellenálló

betonjavítás - repedés és felületi hibák javítása

Alacsony viszkozitású padlórepedés és -kitörésjavító rendszerrel

Korszerű, poliuretán szerkezetű, gyorsan szilárduló és alacsony viszkozitású anyagainkkal szinte gyerekjáték a betonfelületek kitöréseinek és repedéseinek javítása, valamint a sérült dilatációs hézagok hatékony és gyors újratöltése. Kitünő megoldást nyújt olyan helyeken, ahol a raktárak padlókitörései és lejtős közlekedési felületei a rajtuk áthaladó acélkerekek vagy kemény poliuretán kerekek miatt sérülhetnek, vagy a más típusú feszültséget okozó körülmények mindennaposak.

Az általunk használt repedésjavító rendszerek előnyei és tulajdonságai:

– Kötés -29°C és +55°C közt.
– 8 – 12 perc (T3), és rá lehet hajtani
– Nagy szilárdság rövid idő alatt
– Önterülő
– Alapozóra nincs szükség
– Teljesíti az USDA és FDA előírásokat
– Gyors kezdeti kötés és végső szilárdság
– Minimális szag, 100% oldószermentesség
– Több színben kapható

betonjavitas Techsol Superfloor

Techsol Superfloor

miért éppen minket válasszon?

A Techsol Superfloor a Husqvarna piacvezető betoncsiszolási rendszerek minősített és akkreditált kivitelező partnere. Vállalkozásunk célul tűzte ki, hogy a technológia segítségével olyan padlómegoldásokat biztosítson a különböző piaci szereplőknek, amely megoldja a rossz minőségű padlók által generált problémák sokaságát.

Hisszük, hogy minden sikeres vállalkozás alapja egy jó padlónál kezdődik, amely nemcsak, hogy megfelel az alapvető követelményeknek, de sokoldalúságával hozzájárul az adott épület színvonalának növeléséhez miközben nagy mértékben javítja a biztonságot és a termelékenységet, valamint csökkenti a környezeti terhelést.

betoncsiszolas regi raktarban
alapot építünk vállalkozásának
techsol superfloor

alapot építünk vállalkozásának

Teljeskörű támogatás

Ügyfélszolgálatunk és kollégáink mindig készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére, bármilyen nehézség felmerülése esetén is.

Teljeskörű igényfelmérés

Célunk mindig az adott probléma megoldása a legkézenfekvőbb és legjobb módszerek alkalmazásával az elképzelésekhez hűen maradva.

Környzettudatos eljárás

Technológiánknak köszönhetően környezetünk védelme mindig prioritást élvez bármilyen munka elvégzése esetén, hiszen célunk egy jobb jövő építése.

Gyors eljárás

Szaktudásunknak és a piacvezető technológiára épülő gépparkunknak köszönhetően szinte mindig garantált a gyors és hatékony munkavégzés

15

Szakember

10

Projekt

20

elégedett ügyfél

1500

m2 superfloor

techsol superfloor

lépjen kapcsolatba velünk!

Kérdése van vagy csak több információhoz szeretne jutni? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hiszen kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Töltse ki az Űrlapot és kollégáink hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel!