fbpx

Betoncsiszolás

techsol superfloor

üdvözlünk a betoncsiszolás világában

A Techsol Superfloor a Husqvarna Betoncsiszolási Technológiák és megoldások minősített és akkreditált kivitelező vállalkozása.

husqvarna technológia

Betoncsiszolás - esztétikus padló a betonból

Ha egy meglévő aljzatra – ez általában építési beton – rátesznek egy bármely más padlóképző anyagot, máris problémaforrást generáltak: felválik, leválik, mozog, szétrepedezik, porlódik, takaríthatatlan. Bármi is legyen a probléma forrása, a padló eredeti, jó állapotra történő visszaállítása bizony sokszor megfizethetetlen költség a beruházó számára.

Mi a megoldás? A leggazdaságosabb és egyben legtartósabb padló az, amelyiken egyáltalán nincs bevonat. A betonaljzatot tesszük minden igényt kielégítő, dekoratív és funkcionális egységgé, anélkül, hogy bármit is hozzátennének.

Időtakarékos

Akár azonnal használatba vehető

fenntartható

Karbantartása könnyű és költséghatékony

síkpontos

A sík területen könnyebb az anyagmozgatás is

Esztétikus

Jobb fényviszonyok és munkakörnyezet

Betoncsiszolás
Husqvarna technológia

Betoncsiszolás

A betonpadlók gyémántcsiszolása sokat fejlődött 1990. óta, amikor is egy teljesen új csiszolási technológia került napvilágra. Azóta a csiszológépek és a gyémántszerszámok gyors fejlődésének köszönhetően a gyémántcsiszolt betonpadlók teljesen átlagos padlómegoldásokká váltak az ipari és kereskedelmi célú felhasználási területek számára. A gyémántcsiszolás olyan jó tulajdonságokkal ruházza fel a betont, mint pl. egyöntetű simaság, tartósság és magas kopásállóság. Megszűnik a beton porladása, gazdaságos annak üzemeltetése a padló teljes élettartamában.

 

A Techsol Superfloor utánozhatatlan és magas minőségű gépparkja segítségével szinte mindig garantálható a betonpadlók funkcionalitásbeli elvárásoknak való teljes megfeleltetése. Tapasztalatunknak és szaktudásunknak köszönhetően pedig szinte mindig megtaláljuk az igényeknek legmegfelelőbb megoldást.

Nifty Design

mi az a
beton-
csiszolás?

A beton szerkezete

A hagyományos betonpadló két fő részből áll, egy felső puha, porlódó cementpépből és a beton legkeményebb részéből a betonkővázból.

Mélycsiszolás

Ez a cementpép az, amit az első fázisban mélycsiszolással eltávolítunk annak érdekében, hogy elérjük a kemény kővázat. Ekkor kb 2-3 mm mélységig csiszolunk.

Finom csiszolás

A további lépésekben a kapott felületet egyre finomabb gyémántszerszámokkal csiszoljuk, majd polírozzuk.

Felületjavítás

A csiszolási és polírozási fázisok között javítjuk, tömörítjük, impregnáljuk a padlót. Végeredményként egy nagyon kemény, tartós, és könnyen takarítható padlót kapunk.

husqvarna technológia

betoncsiszolás a husqvarna rendszerében

A betoncsiszolásnak rengeteg formája létezik. Szerencsére a Husqvarna felépített egy olyan rendszert, ahol könnyen kiigazodhatunk a különböző betoncsiszolási technológiák alkalmazásával kapcsolatban.

betoncsiszolas raktarban

Husqvarna Superfloor

Ha esztétikus és funkcionális betonfelületet szeretnénk kapni, amely egyéni igényre szabható és amely az adott terület tulajdonságaihoz alkalmazkodik,
akkor érdemes a Husqvarna Superfloor™ kényelmes és modern megoldásaihoz fordulnunk.

betoncsiszolas felulet elokeszites

Husqvarna Superprep

Ha az a célunk, hogy egy adott burkolat típus fogadó felületét alakítsuk át tökéletesen tisztára és egyenletesre, akkor érdemes közelebbről szemügyre vennünk a Husqvarna Superprep technológiáját, amely a leghatékonyabb felület előkészítő módszerek közé tartozik.

magasraktar betoncsiszolas

Husqvarna Superflat

Ha a magasraktári folyosók szigorú követelményeinek és szabványainak szeretnénk megfeleltetni beton felültünket, akkor a minden ilyen elvárást kielégítő Husqvarna Superflat technológia a legkézenfekvőbb, legsíkpontosabb és legjobb megoldás.

husqvarna superfloor

innovatív megoldások a padlóiparban

A betonpadló felülete alatt található a Husqvarna Superfloor™, az eredeti csiszolt betonpadló, amely csak a megjelenésre vár. Az immár világelső koncepció több mint 20 évvel ezelőtt indult. A módszert az évek során sokat finomították, képzett vállalkozók a világ minden tájáról hatékony és strukturált eljárással fejlesztették a tökéletességig ezeket a padló megoldásokat.

Technikai szempontból a betoncsiszolás hatalmas sikeréért két különálló úttörő HTC újítás felelős: a szabadalmaztatott bolygómozgásos csiszológépek kifejlesztése, és az ugyanolyan egyedülálló HTC gyémántszerszámok megalkotása. Az eredmények teljesen páratlanok. (A HTC márka 2021. márciusától egybeolvadt a Husqvarna világmárkával)

betoncsiszolas husqvarna technologiaval 2

husqvarna superfloor

padlómegoldások a fenntartható jövőért

A Husqvarna Superfloor™ alkalmazásának folyamatához szükséges alapanyag – beton – már sok esetben azonnal a helyszínen is van. A folyamat nagyon kevés energiát emészt fel, akár új építés, akár egy meglévő padló felújításakor. Nincs szükségtelen szállítás, nincs bontás. A Husqvarna hatékony csiszolóinak és nagy teljesítményű porkezelő rendszereinek köszönhetően a közvetlenül nem érintett munkaterületeken a munkavégzés szokásos módon folytatódhat.

Íme a Husqvarna Superfloor™ padlók egy négyzetméterre vetített energiafelhasználásának összehasonlítása más padlótípusokkal:

Epoxi padlók
Fapadlók
Vinyl padlók
Linóleum padlók
Superfloor

husqvarna superfloor

4 koncepció létezik

A Husqvarna Superfloor padlómegoldásoknak 4 féle koncepciója létezik, amely segítségével szinte mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő megoldást legyen az fényes, matt, terazzo hatású vagy homogén beton felület.

Husqvarna Superfloor padlómegoldások teljesen az Ön padlójára szabva!
Padlóválasztó

Husqvarna Superfloor padlómegoldások teljesen az Ön padlójára szabva!

A Husqvarna Superfloor padlómegoldások szinte minden környezetben tökéletesen megállják a helyüket legyen szó raktárhelyiségről, gyártó üzemről, ipari vagy kereskedelmi létesítményről, de akár egy otthonnak is letisztult és minimalista kisugárzást kölcsönöz.

 

A négy kivitelezési koncepciónak köszönhetően, pedig szinte biztos, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő esztétikai kinézetet.

 

Csak töltse ki Űrlapunkat, kérjen Árajánlatot és tudjon meg mindent leendő Superfloor padlójáról!

Techsol Superfloor

miért éppen minket válasszon?

A Techsol Superfloor a Husqvarna piacvezető betoncsiszolási rendszerek minősített és akkreditált kivitelező partnere. Vállalkozásunk célul tűzte ki, hogy a technológia segítségével olyan padlómegoldásokat biztosítson a különböző piaci szereplőknek, amely megoldja a rossz minőségű padlók által generált problémák sokaságát.

Hisszük, hogy minden sikeres vállalkozás alapja egy jó padlónál kezdődik, amely nemcsak, hogy megfelel az alapvető követelményeknek, de sokoldalúságával hozzájárul az adott épület színvonalának növeléséhez miközben nagy mértékben javítja a biztonságot és a termelékenységet, valamint csökkenti a környezeti terhelést.

betoncsiszolas regi raktarban
alapot építünk vállalkozásának
techsol superfloor

alapot építünk vállalkozásának

Teljeskörű támogatás

Ügyfélszolgálatunk és kollégáink mindig készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére, bármilyen nehézség felmerülése esetén is.

Teljeskörű igényfelmérés

Célunk mindig az adott probléma megoldása a legkézenfekvőbb és legjobb módszerek alkalmazásával az elképzelésekhez hűen maradva.

Környzettudatos eljárás

Technológiánknak köszönhetően környezetünk védelme mindig prioritást élvez bármilyen munka elvégzése esetén, hiszen célunk egy jobb jövő építése.

Gyors eljárás

Szaktudásunknak és a piacvezető technológiára épülő gépparkunknak köszönhetően szinte mindig garantált a gyors és hatékony munkavégzés

15

Szakember

10

Projekt

20

elégedett ügyfél

1500

m2 superfloor

techsol superfloor

ingyenes mintacsiszolás igénylése

Nem hisz a szemének? Ingyenes mintacsszolás szolgáltatásunk segítségével az Ön padlóján is megmutatjuk, hogy mire képes a Husqvarna Superfloor.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Töltse ki az Űrlapot és kollégáink hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel!