fbpx

Válassza BETONCSISZOLÁS szolgáltatásunkat

Kreatív, környezetbarát és költséghatékony BETONpadló megoldások a Techsol Superfloor-tól.

4 ok, amiért a betoncsiszolás az egyik legjobb ipari padlómegoldás

betoncsiszolás

Az a megoldás, amelyre az Ön betonpadlója is vágyik

Ha a betonpadló helyreállításáról van szó, szakmánk igazi mestereivé válunk. Hiszünk abban, hogy gyakran az eredeti a legjobb. Professzionális szolgáltatásaink célja az Ön beton padlójának megjelenésének és teljesítményének javítása, függetlenül attól, hogy milyen típusú épületről vagy helyiségről van szó. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk akár már a beton beépítésekor vagy annak helyreállításában speciális berendezéseinkkel, amelyek lehetővé teszik, hogy költséghatékony megoldásokat szállítsunk minden ügyfelünk számára.

A betoncsiszolás végső célja egy vízszintes, egyenletes felület kialakítása. A mi célunk viszont, hogy mind e mellett a betonpadló funkcionálissá és esztétikussá váljon miközben kellemes és modern megjelenést biztosít. Ezt könnyedén eltudjuk érni, hiszen piacvezető, nagy teljesítményű gépeink mindig biztosítják azt az erőt és maximális termelékenységet, amely megszabadítja a padlót a nem biztonságos vagy csúnya hibáktól és tökéletes végeredményt biztosít. A betonpadló kezelésének megkezdésekor felmerülhet a kérdés, hogy szükség van-e Betoncsiszolásra. Mi minden esetben ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat, amennyiben felmerül a a beton felület helyreállításának igénye vagy újonnan öntött felületet szeretnénk kezelni vagy tovább burkolásra készítjük elő a szóban forgó betont, hiszen a betoncsiszolás technológiája nem csupán csiszolási folyamatokat foglal magában. Mi, a Techsol Superfloor-nál a leghatékonyabb technológiai lépéssor szerint haladunk,  annak érdekében, hogy a beton szerkezetét megerősítsük és ellenállóvá, valamint időtállóvá alakítsuk. 

Az így kapott padló jól bírja a magas igénybevételt, a fokozott szennyeződést és a nagy gyalogos forgalmat, miközben egy környezetbarát, funkcionális és esztétikus megoldást biztosít. Felület előkészítés esetén pedig tökéletesen egyenletes fogadófelületet biztosít, mindenféle kiegyenlítőanyag használata nélkül, tehát nem csak egyszerű, gyors, de költséghatékony megoldás is.

betoncsiszolas folyoson

4 ok, amiért a betoncsiszolás az egyik legjobb ipari padlómegoldás

betoncsiszolas idohatekonyan
betoncsiszolas idohatekonyan

Időt takarít meg

Legyen szó felületelőkészítésről vagy helyreállításról

A Betoncsiszolás technológiáját akkor is használhatjuk, ha csupán a fogadófelületet szeretnénk előkészíteni újraburkolásra, ez esetben csiszolással eltávolítjuk az egy vagy több réteg régi padlóburkolatot, és a padló sima és tiszta marad az eljárás után. Ezután szinte azonnal új padlóburkolatot lehet lefektetni. De ha mégis úgy dönt, hogy gyönyörködne a betonpadló szépségében, úgy a folyamat folytatható a precízen kialakított és a felület igényeire szabható technológiai lépéssorok követésével, amíg el nem érjük a kívánt végeredményt (amely igénytől függően lehet matt vagy fényes, látszó kőváz szerkezetű vagy homogén.) Nagy előny, hogy egyik esetben sem kell száradási idővel számolnunk, így a kialakított felület szinte azonnal igénybe vehető és még nem is kell kímélni. 

betoncsiszolas koltseghatekonyan
betoncsiszolas koltseghatekonyan

Pénzt spórol

Kevesebb az anyagfelhasználás

Felület előkészítésnél a csiszolás kíméletes a padlóhoz, ellentétben más módszerekkel, ahol a fogadó felületet és a régi padlóburkolatot is lekaparják. A marás vagy szemcseszórás után a padló mindig egyenetlen, és sok extra burkolatot igényel a padlón lévő hibák kijavítása. A csiszolással viszont a padló anyagköltségeinek akár 40% -át is megtakaríthatja, például nincs szükség önterülő anyagokra, amelyek szállítása és installálása így elkerülhető. (10 mm eléréséhez m²-enként kb. 17 kg száraz önterülő keverékre van szükség). 

Ha viszont meglévő vagy újonnan öntött betonpadlóját a csiszolási technológiával szeretné kialakítani, úgy szintén eltekinthet a különböző padlóburkolatok lerakásának költségétől, miért ne hozhatná ki a legtöbbet abból a felületből, amely már így is úgy is a helyszínen van. Hiszen a legjobb burkolat, ha nincs burkolat.

betoncsiszolas kornyezettudatosan
betoncsiszolas kornyezettudatosan

Kíméli a környezetet

Energiát spórol

A környezet és a pénztárcája számára is előnyös, ha kevesebb anyagot használunk, hiszen így a szállítással, gyártással és feldolgozással kapcsolatos környezeti terhelés is csökken. A Betoncsiszolás megoldással tehát óriási az energia megtakarítás, gondolj csak bele, hogy 1 kg önterülő epoxi előállításához 50 kWh / m² szükséges. Az epoxi hőre keményedő műanyag, amely aztán hulladéklerakóba kerül, vagy elégetik. Mindkét esetben hatalmas a környezet szennyezés mértéke.

betoncsiszolas modern munkamodszer
betoncsiszolas modern munkamodszer

Javítja a munkakörnyezetet

Intelligensebb munkamódszer

Ha a Betoncsiszolás eljárást alkalmazzuk egy adott munkánál, akkor a kivitelezéssel párhuzamosan más tevékenységek is problémamentesen folytatódhatnak a területen. Ez óriási előnnyel jár egy vállalkozás tulajdonosának vagy egy ipar számára, hiszen így nem kell leállnia, hanem tovább folytathatja tevékenységét, amíg a munka zajlik. A csiszolás zajszintje csak 90 dB a gép mellett, ami azt jelenti, hogy lényegesen alacsonyabb, mint a marás vagy a szemcseszórás folyamata. Megfelelő porszívóval és por-előválasztóval a munka gyakorlatilag pormentes. A csiszológépek úgy lettek kialakítva, hogy a kezelő könnyedén, mindenféle erőfeszítés és behatás nélkül tud egyenesen és egyenletesen előre irányuló mozgásban haladni. Mivel a gépek vízszintesen, nem pedig függőlegesen működnek, a legtöbb ilyenkor kialakuló rezgési szint is rendkívül alacsonyan tartható. A rezgések szintje ezért jóval a megadott maximum alatt van. Az átlag 0,6 m / s² például egy Husqvarna HTC 6-os gép esetében.

Csak kattintson és Tervezze meg most Ön is személyre szabott Csiszolt betonpadlóját csupán pár lépésből.

techsol superfloor

lépjen kapcsolatba velünk!

Kérdése van vagy csak több információhoz szeretne jutni? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hiszen kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Töltse ki az Űrlapot és kollégáink hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

adatvédelem

Techsol Superfloor

1141, Budapest
Álmos vezér köz 5.

Tel. + 36-1/ 220-49-57
Mail. info@tssf.hu