Skip to content

Az Ön igényei a mi prioritásaink: egyedi megoldások minden helyszínre

  Beton padlófelület akár Superfloor megoldással is

  Az ügyfélközpontú szemléletmód ma már nem csupán egy üzleti filozófia, hanem a cégünk alapelve is egyben. Ez a megközelítés azért különösen fontos számunkra, mert a szolgáltatásaink magas minőséget képviselnek. Így nemcsak a munkánkra, de az ügyfeleinkkel történő kommunikációra is igényesek vagyunk. Ezen felül nem csak egy terméket vagy egy szolgáltatást kínálunk, hanem teljes körű megoldást, ami teljes mértékben kielégíti az egyedi igényeket és elvárásokat – legyen szó logisztikai, raktározási, gyártóüzemi, vagy bármilyen ipari padlófelújítási munkálatról.

  Mit érdemes tudni a Superfloor technológiáról?

  Ez a Superfloor megoldás nemcsak időtakarékos, hanem esztétikus, fenntartható és síkpontos is egyben. Nincs szükség nagyobb leállásra ahhoz, hogy a padlóburkolat szakszerű csiszolása és kezelése elkészüljön, ráadásul a munka végeztével azonnal használatba vehető. Emellett garantáljuk a tökéletesen sík felületet annak érdekében, hogy az anyagmozgatás minél egyszerűbben és biztonságosabban megvalósulhasson.

  A Husquarna Superfloor esetén négy koncepció létezik, melyeket az egyedi igények alapján érdemes megválasztani. Amennyiben nem tudja, hogy mire lenne szüksége, úgy munkatársaink szívesen segítenek a választásban. Az alábbiakban megmutatjuk a négy Superfloor koncepciót, a fényes, a matt, a terazzo hatású, és a homogén felületeket a szolgáltatás megnevezésével.

  Melyek ezek?

  • Platinum: Ez a legnépszerűbb választott felület, ami többszöri mély csiszolással és polírozással készül el. Egyedülálló kopásállósága miatt javasolt az erős igénybevételű helyeken.
  • Gold: A fényesség elsősorban az esztétikum miatt fontos, hiszen a padló nincs olyan mélyen csiszolva, mégis sima, fényes és egyenletes megoldást ad. Főleg a nagyobb igénybevételű helyeken javasoljuk.
  • Silver: Ez a padlótípus is nagyon erős, hiszen a Platinum kevésbé fényes változata. Itt azonban kevesebb polírozási lépés történik meg.
  • Bronze: Itt egy finoman csiszolt felső rétegről van szó, így a beton belső kőszerkezete nem látszik. Leginkább kisebb igénybevételű,kevésbé kopásálló helyeken ajánlott.

  Speciális előírások a magasraktárakban

  Itt jellemzően a raklapos egységrakományok tárolásáról beszélhetünk, emellett a soros állványos tárolás is gyakori megoldás. A megnevezése is utal arra, hogy itt tulajdonképpen nagyobb a tárolási magasság, amihez speciális anyagmozgató gépekre, és természetesen az ehhez illeszkedő, biztonságos padlófelületre van szükség.

  Éppen ezért speciális előírások vannak érvényben ezeken a helyeken, hiszen nagyon fontos, hogy tartósan egyenletes és megfelelően teherbíró legyen a padló, valamint ne billegjenek a gépek. Cégünk képes megvalósítani a szigorú szabályozásoknak megfelelő, tartósan sík és teherbíró padló elkészítését.

  ESD védett padlók

  Az elektrosztatikus kisülés problémája egy ipari környezetben komoly következményekkel járhat. Mivel az emberi test és a gyártógépek is képesek feltöltődni, ezért ez különösen veszélyessé válhat, ha nincs megfelelően kezelve az elvezetés. Az ESD védett padlók azonban speciális felületként elvezetik az elektromosságot, védve ezzel a dolgozókat és elkerülhetőek így az anyagi károk is.

  Az ESD védett padlók tulajdonképpen olyan betonpadlók, amelyek leginkább az ipari környezetben terjedtek el. Ugyanis itt rengeteget számít a munkabiztonság mind a munkavállalók, mind pedig a cég berendezései számára. A gyártás és összeszerelés terén elengedhetetlen az elektronikai berendezések védelme, de alkalmazzák továbbá kórházakban, egészségügyi intézményekben, számítástechnikai és elektronikai termékek gyártásában, valamint laboratóriumokban és kutatóintézetekben egyaránt.

  Az ESD védett padlók így nem csupán technológiai fejlesztések, hanem létfontosságú elemek azokon a területeken, ahol az elektrosztatikus kisülések komoly veszélyeket jelenthetnek. De mégis hogyan lesz a csiszolt betonfelület ESD védett padló? A meglévő betonfelületre rákerül egy olyan vezető anyagréteg és földelő egység, ami nagyban segít az elektrosztatikusság elvezetésében. Így nincs szükség bonyolult rendszerekre, és a termelés hosszabb idejű leállítására sem.

  A fenti megoldások egyikére lenne szüksége? Keresse fel bátran cégünk munkatársait, akik szívesen segítenek átbeszélni a felmerülő kérdéseket, majd egy helyszíni felmérés után árajánlatot is tudnak adni elérhetőségeink egyikén. Amennyiben éppen nem ér el bennünket, úgy kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot!