Skip to content

A biztonságos munkahely alapja: erős és megbízható padlózat

  A megfelelő padlófelület kialakításával biztonságos a munkavégzés

  Az ipar veszélyes tud lenni, ha nem fordítanak megfelelő figyelmet az infrastruktúrára. Egy töredezett vagy hiányos padló sajnos egy olyan baleseti kockázati forrás, ami a repedések és felületi hibák javításával és a betonjavítással kiküszöbölhető lenne. Emellett lényeges az is, hogy a nagy és nehéz ipari berendezések számára is stabil legyen a talaj, hiszen a gépek élettartama is nagyban függ ettől.

  Minden sikeres cég alapja tehát a biztonságos munkahely, ahol a dolgozók a munkájukra figyelve, megbízható és biztonságos infrastruktúra mellett képesek elvégezni a teendőiket. A TechSol Superfloor elkötelezett a munkahelyi biztonság és környezet iránt. Éppen ezért olyan padlófelújítási szolgáltatásokat kínál, amelyek nemcsak esztétikailag fejlesztik a munkateret, hanem biztosítják a megfelelő élettartamot és a maximális munkahelyi biztonságot is.

  Munkahelyi biztonság

  A munkahelyi biztonság megteremtése és fenntartása lényeges szerepet játszik az üzemek és csarnokok esetén. Azok a cégek, amelyek kiemelten foglalkoznak a dolgozók jólétével és biztonságával, nemcsak megtartják, hanem vonzzák is a tehetséges és szorgalmas munkaerőt. A motivált és elégedett dolgozók hatékonyabban teljesítenek, ezzel pedig hosszú távon az egész cég fejlődését és a termelési volumen növekedését segítik elő.

  Miért számít ennyire az employer branding?

  A munkáltatói márkaépítés egyik lényegi része ez, hiszen a cégek így vonzóvá válnak a legjobb szakemberek számára is. Ma már ugyanis a megfelelő infrastruktúrával rendelkező, ergonomikus munkahelyeket keresik a legjobb munkavállalók. A TechSol Superfloor nemcsak minőségi szolgáltatásokkal rendelkezik a betonjavítás terén, hanem elkötelezetten támogatja a munkahelyi biztonságot is. Ezt a megközelítést egy olyan üzenetbe ágyazzuk, ami nemcsak a munkavállalók, hanem az ügyfelek számára is vonzóvá teszi a céget.

  Innovatív megoldás a munkahelyi biztonság érdekében

  Az ipari környezetben kiemelt szerepet játszanak a megfelelő állapotú, kialakítású és felületű padlók a munkahelyi biztonság terén. A kopott, sérült vagy repedezett burkolatok nemcsak esztétikailag zavaróak, hanem az esetlegesen felmerülő balesetek kockázatát is növelik. Egy repedés ugyanis továbbterjedhet, vagy éppen kiemelkedhet a síkból, amiben megbotlik a dolgozó és elesik. Vagy rosszabb esetben valami súlyosabb baleset éri, ha ráesik a gépre. Ezért kiemelten fontos a minőségi padlófelújítás, betonjavítás és a dilatációs hézagok feltöltése.

  A TechSol Superfloor padlófelújítás azonban megoldhatja a problémákat akkor is, ha nem egy új építésű üzemcsarnokról beszélünk. A használt betonpadló ugyanis ugyanolyan jó minőségben felújítható, mintha új lenne, mégsem kell újrabetonozni mindent. A betonjavítás terén a legújabb betoncsiszolási technológiákat alkalmazzuk, hogy a padlók ne csak látványra legyenek rendben, hanem hosszú távon elősegítsék a munkahelyi biztonság megőrzését is. A repedések és felületi hibák javítása, valamint a dilatációs és szerkezeti hézagok feltöltése korszerű módszerekkel történik, így megelőzve a kisebb baleseteket és hozzájárulva a munkahelyi biztonság növeléséhez.

  Dilatációs és szerkezeti hézagok feltöltése

  A betonpadlók sérüléseinek javítása ma már könnyedén, gyorsan és minimális időtartamú leállással megoldható a TechSol Superfloor által alkalmazott két komponensű poliuretán anyaggal. Az innovatív megoldásnak köszönhetően a dilatációs hézagok kitöltése és a szerkezeti hézagok feltöltése után a munkahelyi biztonság motiváltabbá teszi a dolgozókat is.

  Előnyei:

  • Csupán 1 óra múlva az alkalmazott terület ismét teljes mértékben használható
  • Az anyag alig érzékeny a nedvességre, biztosítva ezzel a hosszabb élettartamot
  • A toxikus gőzök hiánya garantálja az egészségre ártalmatlan munkakörnyezetet
  • A speciális összetételű anyagnak köszönhetően ellenáll a petrolkémiai anyagoknak
  • Alacsonyabb hőmérsékleten is kiváló megoldás, miközben környezetbarát

  Repedések és felületi hibák javítása

  A TechSol Superfloor által alkalmazott poliuretán anyagok korszerű megoldást kínálnak a betonfelületek gyors és minőségi javítására. Az anyagok gyors megszilárdulása és az alacsony viszkozitása miatt a javítás csupán kevés időt vesz igénybe és hamar használatba vehetővé válik.

  Előnyei:

  • 8-13 perces kötési idő a minimális leállás érdekében
  • Önterülés a homogén felület és a hatékony felhordás miatt
  • Nem kell az alapozókkal bajlódni
  • Teljesítik az élelmiszerbiztonsági előírásokat, így alkalmasak olyan területeken is, ahol fontos a szigorú higiéniai szabályozás
  • Teljesen mentes az oldószerektől, biztosítva az egészségre ártalmatlan munkakörnyezetet

  Válasszon bennünket, ha fontos a minőség és a biztonság az üzemcsarnokában!